RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fakket tobakkstyv

Sist oppdatert:
30-åringen skal ha brutt seg inn i Rema 1000 på Manger og stjålet tobakksvarer for 30.000 kroner.

Mannen blir framstilt for fengsling torsdag i Bergen tingrett, siktet for grovt tyveri.

Tobakk for 30.000
Natt til onsdag skal 30-åringen ha brutt opp en dør og tatt seg inn i Rema 1000-butikken på Manger. Der skal han ha gått løs på tobakksbeholdningen og rasket med seg det han klarte å bære. Til sammen ble det stjålet tobakk for 30.000 kroner. I tillegg ble flere spilleautomater tømt for mynter og sedler.

Bare timer etter tyveriet ble 30-åringen utpekt som gjerningsmannen, basert på vitneopplysninger. Politiet kunne dermed gå til pågripelse av mannen i hans eget hjem i Bergen.

Skjedde i prøvetiden
- Han er siktet for en rekke forhold som omhandler vinning, narkotika og ruspåvirket kjøring uten førerkort. Alle lovbruddene skjedde i prøvetiden av en betinget dom han fikk i desember 2004. Derfor ønsker vi å fengsle ham begrunnet med gjentakelsesfaren, sier politijurist Bertil Rønnestad til iBergen.no.

30-åringen har ikke erkjent straffskyld for innbruddet på Rema 1000. Forsvarer Johan Eide hadde ikke fått konferert med sin klient enda, da iBergen.no var i kontakt med ham torsdag. Han ønsket derfor ikke å uttale seg om saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere