RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Familie omkom på skitur i Sirdal

Foto: Stavanger Turistforening (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Mor (54), far (55) og datter omkom. Nå letes det etter datterens kjæreste

De omkomne skiløperne fra Traumevatn i Sirdal som ble funnet torsdag, er ennå ikke formelt identifisert, men politiet har gått ut med en foreløpig varsling til familiens pårørende, skriver Stavanger Aftenblad.

De omkomne skituristene skal være en familie på tre, med mor (54), far (55) og datteren, hvor alderen foreløpig er ukjent.

- Én av de omkomne identifisert ut fra papirer som ble funnet på vedkommende, men de omkomne er i en tilstand som gjør at de ikke kan identifiseres sikkert før obduksjonen. Dette skjer trolig mot slutten av uka, opplyser operasjonsleder Kjell Arne Slethei til Stavanger Aftenblad.

Søker etter 36-åring
Søket etter fjerdemann har pågått siden torsdag uten hell. Det antas at denne personen er datterens kjæreste. Det skal være snakk om en 36 år gammel mann.

Les også:- Fire skrev seg inn i hytteboka

Funnet torsdag
Torsdag ettermiddag meldte politiet i Rogaland at tre personer var funnet omkommet ved Taumevatn i Sirdal i Vest-Agder.

- Det er tre skigåere som er funnet omkommet. Vi antar at de har gått sammen. Vi kan ikke utelukke at det har vært flere i gruppen. Vi leter videre, sa politiinspektør Egil Eriksen ved Rogaland politidistrikt til Nettavisen torsdag.

Fire innskrevet
Det er antatt at det var fire personer i følget, siden fire stykker hadde skrevet seg inn i hytteboka ved turistforeningens hytte ved Taumevatn, som ligger bare 800-900 meterfra stedet der de omkomne ble funnet.

Letemannskapene har avsluttet søket søndag, også denne dagen uten resultat.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere