*Nettavisen* Nyheter.

- Familiefar voldtok og mishandlet konas yngre elsker

Brutal voldtektssak går for lukkede dører.

17.06.13 14:30

OSLO TINGHUS (Nettavisen): Mandag morgen startet en brutal voldtektssak i Oslo tingrett. En sjalu ektemann og firebarnsfar er tiltalt for å ha mishandlet og voldtatt konas elsker i en leilighet i Oslo i 15 timer.

Den svært spesielle episoden startet da ektemannen, som er fra Afghanistan, i fjor høst kom hjem og overrasket sin hustru naken i senga med en yngre elsker.

Lenket til radiatorrør
Fylt av raseri skal den forsmådde 46-åringen ha strammet et tau rundt anklene og håndleddene til konas elsker, lenket han fast til et radiatorrør, for deretter å filme paret.

Videre skal tiltalte ha torturert fornærmede med øks, en flaske og ledninger. Ifølge tiltalen skal 46-åringen også ha tappet konas elsker for blod ved hjelp av en sprøyte, truet med å drepe ham og blåst chili inn i både nesa og øynene hans.

Elskeren, som opprinnelig er fra Pakistan, skal videre ha blitt voldtatt med blant annet en agurk.

Innelåst i 15 timer
Først ved 13-tiden neste dag skal elskeren ha sluppet ut av leiligheten. Han ble da tvunget til å gå i banken og ta ut 10.000 kroner til ham.

46-åringen skal ifølge tiltalen ha truet med å sende en nakenvideo til mannens familie dersom han ikke adlød.

Tiltaltes kone var først siktet i saken, men ble etter hvert sjekket ut.

Lukket dørene
Mandag morgen klokken 10.30 ble det imidlertid begjært lukkede dører under hele saken.

Det var tiltaltes forsvarer, Kai Roger Vaag, som ba om at rettsforhandlingene skulle gå for lukkede dører. Verken aktor eller den fornærmedes bistandsadvokat motsatte seg dette.

Årsaken var ifølge tingrettsdommer Hallvard G. Johnsen, som leste opp begjæringen, at den tiltalte ektemannen ga klart uttrykk for at han kom til å nekte og forklare seg med pressen eller annet publikum til stede.

Kulturelle årsaker, hensynet til den tiltaltes kone og deres felles barn ble også vektlagt.

Det er totalt satt av tre dager til rettssaken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.