RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix (Scanpix)

- Familien forberedt på det verste

Tilstanden er alvorlig for artisten Kenneth Sivertsen, som er rammet av nok en hjerneblødning.

(iBergen.no) : Den 45 år gamle artisten ligger nå på overvåkingen på Haukeland universitetssykehus, etter at han for åtte uker siden igjen ble rammet av hjerneblødning – den fjerde siden mars i fjor, skriver VG.

Sivertsens tilstand beskrives som alvorlig, og varierer svært fra dag til dag. Kilder forteller til iBergen.no at han tidvis er våken og kommuniserer med sine omgivelser, men utsiktene skal være svært usikre.

– Legene har ikke gitt opp, men familien har fått beskjed om å være forberedt på alt, sier en kilde til iBergen.no.

Ramlet på badet
Artisten, som er kjent som en fremragende gitarist, komponist og komiker, var i vår på rehabilitering i tre måneder i Volda. Etter sommerferie hjemme på Bømlo, dro han til Bergen for å fortsette behandlingen. Like etter ble Sivertsen nok en gang alvorlig syk.

– Kenneth ramlet på badet og ble umiddelbart sendt på sykehus. Han hadde fått en ny hjerneblødning, forteller familiens talsmann Frank Ole Olsen til VG. Den foreløpig siste hjerneblødningen rammet for åtte uker siden.

Sivertsen har vært svært syk i lang tid, etter at han 27. mars 2005 ble rammet av et epileptisk anfall på en pub i Haugesund. En bekjent prøvde å få ham med seg fra stedet, men umiddelbart etter falt Sivertsen på kaien og slo hodet mot gatesteinene. Slaget medførte en livstruende blødning, og legene kjempet mot klokken for å redde livet hans.

Mistet taleevnen
Etter operasjonen hadde Sivertsen fått sterkt nedsatt taleevne. Han var i full gang med å trene seg opp igjen til å snakke da han i høst ble rammet av hjerneblødninger på nytt.

Haukeland universitetssykehus ønsker ikke å kommentere artistens tilstand.

– Det er pasientene selv og deres pårørende som styrer informasjon om tilstand. Dette kan jeg derfor ikke kommentere, sier informasjonssjefen ved Haukeland, Mona Høgli, til iBergen.no.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere