*Nettavisen* Nyheter.

- Fanget i ansiktet til en morder

LIKE: Matthew Robert tror han er Charles Mansons sønn, og sier at han føler seg fanget i et monsters ansikt. Foto: Splash

Matthew tror han ble unnfanget under en orgie i 1967.

13.04.12 21:57

(SIDE2): Matthew Roberts (44) er overbevist om at den beryktede massemorderen Charles Manson er hans far. Nå ønsker han å få vite sannheten, før massemorderen dør i fengsel.

Krever svar
Roberts sier at han ble unnfanet under en orgie i San Fransisco i 1967, og ønsker nå en DNA-test for å få bekreftet om dette faktisk er tilfellet.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Ønsket om svar kommer like etter Mansons nyligste høring om prøveløslatelse, som ble avslått. Mange tror denne høringen vil bli hans siste, da helsen til 77-åringen skranter.

- Med mindre noen kan skrape av litt av huden til Mansons rumpe og ta det med til laboratorieet, så kan jeg ikke vite sikkert om Manson er faren min, sier han til CNN.

En ny lov om prøveløslatelse ble vedtatt i California i 2008. Ifølge denne loven kan det settes forskjellige tidsgrenser for hvor ofte fanger kan søke om prøveløslatelse, med 15 år som øvre grense. At grensa nå er satt til nettopp 15 år, er et signal om at Charles Manson ikke anses som egnet for prøveløslatelse, opplyser fengselsmyndigheten.

44-åringen ble adoptert bort like etter fødselen. Han sporet opp moren sin i 1998, og kvinnen fortalte ham at hun trodde Manson var hans biologiske far.

Skremt
- Jeg ville ikke tro det. Jeg ble skremt og sint. Jeg er en fredelig person - fanget i ansiktet til et monster, sier han til New York Post .

I tillegg til å ha like ansiktstrekk, mener Roberts at han har flere likheter med det han mener er sin far, blant annet at han er vegetarianer, og at han er musiker.

Også moren hans har innrømmet at Roberts er slående lik Manson,

Manson ledet en apokalyptisk sekt på slutten av 1960-tallet. Sammen med flere av sine disipler ble han dømt for en serie grufulle drap begått i 1969. Blant ofrene var høygravide Sharon Tate, filmskaper Roman Polanskis kone

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.