- Fant dame fra første stund

Foto: (TVNorge)

Ungkar Jørgen Festervoll innrømmer at han fort fant en kjæreste blant frierne.

14.04.09 09:08

(SIDE2): Jørgen Festervoll (30) har hatt en rekke kvinnelige friere å velge mellom i TVNorges «Ungkaren 20 vs. 40». I tirsdagens Se og Hør innrømmer han at han er forelsket.

Hvem tror du Jørgen velger? Stem til venstre i saken!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Fant henne med en gang
Og han fant henne rimelig fort etter at innspillingen startet.

- Jeg husker bare at jeg kikket bort på henne og tenkte; Fy fader, hun er jo bare så nydelig og så morsom å være sammen med, sier Festervoll til Se og Hør.

Han kan selvfølgelig ikke røpe hvem den utkårede er etter som serien fremdeles ikke er ferdig på TV-skjermen. Men han sier at hans utvalgte var litt tilbakeholden og det første kysset var mindre å skryte av.

- Det var skikkelig dårlig. Og slik fortsatte det. Til slutt måtte jeg gi henne et ultimatum. Enten gir du meg et ektefølt kyss, ellers sender jeg deg hjem, sier Jørgen.

Da ble det imidlertid fart på sakene.

Pussig å date andre
30-åringen sier også at det føltes pussig å skulle date så mange av de andre deltakerne etter at han hadde tatt sitt valg.

I torsdagens episode er det seks kvinner igjen som skal kjempe om ungkarens hjerte - og det er duket for en fartsfylt episode der datene består av både helikoptertur, dypvannsfiske og racerbilkjøring.

Finalen i «Ungkaren 20 vs. 40» er torsdag 30. april.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.