RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FANT KOSTEN SLIK: Jeanett Kivijervi og broren hennes har funnet kosten til foreldrene deres lent mot ytterdøra, slik som på dette illustrasjonsbildet, flere ganger den siste uken. Dette til tross for at de fjernet kosten. Først da de snakket sammen ante de hvorfor kosten ble plassert slik.
FANT KOSTEN SLIK: Jeanett Kivijervi og broren hennes har funnet kosten til foreldrene deres lent mot ytterdøra, slik som på dette illustrasjonsbildet, flere ganger den siste uken. Dette til tross for at de fjernet kosten. Først da de snakket sammen ante de hvorfor kosten ble plassert slik. Foto: Tor Kjetil Kristoffersen (Finnmark Dagblad)

- Fant kosten slik flere ganger, så slo tyven til

Sist oppdatert:
Slik merket tyven huset før tyveriet.

Finnmark Dagblad: Egil Kivijervi og kona reiste til Syden fredag forrige uke. Siden har deres utflyttede barn vært innom boligen daglig med post og tilsyn av boligen. Flere ganger har både datter og sønn funnet en kost plassert foran inngangsdøra.

Selv om kosten så ble flyttet bort fra døra, hadde den blitt plassert foran døra til de kom neste dag. Hver for seg har verken datter og sønn tenkt over det, men da dørglasset ble funnet knust og døren låst opp fra innsiden torsdag, kom praten forteller datter Jeanett Kivijervi.

– Min bror og jeg snakket sammen om innbruddet i dag, og han nevnte at han ikke skjønner hvorfor den kosten var plassert foran døren. Da forsto vi det, for også jeg har opplevd det. Kosten kan tyven(e) ha satt der å markere at det ikke er noen hjemme, for dette med kosten startet når foreldrene våre reiste bort, sier hun til Finnmark Dagblad.

Innbruddstyven(e) har vært inne i boligen og stålet smykker, arvegods og kontanter på soverommet. Ellers virker boligen å være urørt, ifølge Kivijervi. Hun oppfordrer folk til å være våken dersom de blir tilbydd å kjøpe smykker.

Vestfinnmark politidistrikt har torsdag morgen fått melding om innbruddet. De har foreløpig ingen mistenkte, men oppretter sak på forholdet.

Les flere saker hos Finnmark Dagblad


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere