RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fantastisk erfaring

Kamer Qaka og Riki Alba spiller toppturnering i Frankrike.

Vålerengas Kamer Qaka og Riki Alba er i den norske G15-landslagstroppen som møter toppnasjonene Portugal, Frankrike og Nederland i Frankrike denne uka.

- Dette blir en fantastisk erfaring og utrolig nyttig lærdom for spillerne. Dette er nasjoner i Europatoppen, som også har god rekruttering. Det gir oss et veldig bra utgangspukt for videre arbeid, sier landslagstrener Bård Flovik til fotball.no.

- Det er vanskelig å si hvor vi står, men det er viktig at det yngste kullet vårt får prøve seg mot slik motstand. Vi møter nok to lag med typisk sør-europeisk spillestil, og det blir en kjempeutfordring for oss, sier Flovik.

Landslagssjefen har fokus på prestasjoner fremfor resultater i Frankrike.

- Det viktigste for oss er prestasjonene vi gjør, og at spillerne tar med lærdommen og erfaringen hjem igjen. Oppfølgingen av enkeltspillere blir også viktig for oss under denne samlingen.

- Vi hadde fremgang under den samlingen. Det er et godt kull, og vi har et skapende lag og kom til mange sjanser. Vi lærte også mye av forsvarsarbeidet mot Sverige. Nå gleder spillerne seg enormt til disse kampene og vi håper å fortsette fremgangen, avslutter Flovik.

Norge møter Portugal kl 14.00 i dag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere