RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fevang er viktig

Sist oppdatert:
Vålerengas analysesjef har sett nærmere på Start.

Se Olsen om Start her

Vålerenga spiller borte mot Start andre påskedag, og det er to klubber som har startet sesongen med lik poengfangst som braker sammen på Sør Arena.

- De startet med en grei seier hjemme mot Sandefjord. Uavgjort borte mot Rosenborg og hjemme mot fjorårets sølvvinner Molde tror jeg de er rimelig godt fornøyde med, sier analysesjef Aleksander Olsen til VIF TV.

Rotete mot Molde

Olsen opplevde Starts hjemmekamp mot Molde som langt svakere enn hva sørlendingene presterte på Lerkendal uken før.

- Det er to forskjellige innganger til kampen. Mot Rosenborg kunne de kjøre overganger men mot Molde ble det andre forventinger. Da klarte de ikke helt et godt pasningsspill og det ble dårlig bevegelse. Da ble det rotete etter hvert, sier han.

Start har flere gode spillere og flere strenger å spille på.

- Start spiller en 4-4-1-1 med klare kjennetegn. Det er viktig for de hvordan de kobler på Bolaños og vi må være oppmerksomme på Geir Ludvig Fevang, han er viktig for Start. Samtidig har de backer som er offensive og Ole Martin Årst ligger konstant på offsidelinja, sier Olsen.

Se Olsen om Start her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere