RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fikk sjokk da jeg ble utfordret

(TV 2)
Sist oppdatert:
Märtha Louise i rideduell med Harald Rønneberg

(SIDE2): Lørdag kveld på TV 2 vises Oslo Horse Show der prinsesse Märtha Louise (38), Marianne Ulrichsen (35) og Harald Rønneberg (36) er programledere.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Fikk duellsjokk
Märtha Louise la ridekarrieren på hylla da hun ble gravid og har siden den gang ikke ridd noe særlig.

- Tiden strakk ikke til, familieliv og profesjonell ridning er vanskelig å kombinere. Vi ble også redde for å ri, for å gi alt. Det var en kombinasjon, sier prinsessen til VG.

Men da Harald Rønneberg utfordret prinsessen til rideduell - kunne hun ikke si nei.

Märtha Louise sier videre til avisen at hun fikk sjokk da hun ble utfordret, og at det er mange år siden hun sist satt på hesteryggen.

Men i kveld stiger både hun, Harald og bestevenninnen Marianne til hest igjen - og tar utfordringen på strak arm.

Det blir den andre duellen for den rojale familien på én uke, tidligere denne uken lekte Ari Behn (38) cowboy under musikkvideofilmingen av nyversjonen av Benny Borgs «Balladen om Morgan Kane».

Les også:Se Ari som revolvermann

Brakk armen
Märtha Louise møtte Senkveld-programlederen første gang under innspillingen for et par år siden da Harald gjorde serien om ting han ikke kunne.

I den anledningen skulle hun og Ulrichsen lære ham å ri, noe som førte til knall og fall - og en brukket arm for Harald.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Rir med familien
Selv om prinsessen selv har lagt opp ridningen, så har døtrene startet med ponniridning i stallene utenfor hennes og Ari Behns hjem i Lommedalen. Det er da naturlig nok eldstedøtrene Maud Angelica (6) og Leah Isadora (4) som rir, og det samme gjør også Ari.

Til VG sier at prinsessen at hun savner sprangridningen - og at hun særlig savner hesten «White Jumper» som hun reiste verden rundt med og deltok i flere internasjonale stevner med.

Ny programlederjobb
Programlederjobben på hesteshowet ble tatt opp i oktober, men Märtha Louise er allerede i gang med forberedelsene til sin neste TV-jobb.

11. og 12. desember leder hun julekonserten fra Vang kirke for NRK.

- Hun kommer til å være personlig, fortelle morsomme historier fra julefeiringen med kongefamilien og si litt om hvordan hun som prinsesse feirer jul med sin familie, sier produsent Arild Halvorsen til Se og Hør.

«Oslo Horse Show» ser lørdag 28. november og lørdag 5. desember klokken 20.00 på TV 2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere