*Nettavisen* Nyheter.

- Fikk sjokk

Den tidligere P3-programlederen snakker ut om bruddet med NRK P3.

(SIDE 2): - Jeg sto bare opp og gikk ut døren som en zombie midt i møtet, det forteller Mina Hadjians (32) til VG-Nett lørdag om det som skjedde den dagen hun fikk sparken.

Skjelte ut P3 på lufta
Den omstridte programlederen mistet jobben i P3 etter at hun blant annet kalte kanalen for uproffe på direkten da teknikken sviktet.

- Vi har avsluttet samarbeidet med Mina. Det skyldes personlige forhold og samarbeidsproblemer over lengre tid. Ut over det kan jeg ikke gå i detaljer, sa redaksjonssjef i P3 Tone Donald til Dagbladet den gang.

Les mer: NRK sparket P3-Mina

Angrer ingenting
Til VG-Nett sier Mina nå at hun ikke angrer på kraftsalven hun kom med, og forteller at oppsigelsen kom som et sjokk. Likevel legger hun ikke skjul på at det hadde vært konflikter mellom henne og P3-ledelsen.

- Men de er blitt dratt ut av proporsjoner, sier hun.

Kontroversielt program
I forkant av oppsigelsen hadde det vært flere negative medieoppslag rundt programlederen og programmet. Blant annet navnga og anklaget Marianne Aulie to kjente norske menn for voldtekt.

-Sjefen min der oppe har sikkert hatt det tøft, hun måtte jo sitte og svare på alle telefonene og rydde opp i mye av bråket, sier Mina om dette i dag.

Les mer: Mina - fra skandale til skandale

- Radio for helvete.
Nå har den kontroversielle radiofiguren fått ny jobb. Minas nye arbeidsgiver er Radio Tango.

- Nå skal det lages radio for helvete. Gleder med til å snakke med lytterne igjen, sier Mina i en uttalelse på Radio Tangos hjemmeside.

Les mer: Mina har fått ny jobb

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag