RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fire nye år med Kristin

Kristin Halvorsen, Jens Stoltenberg og Liv Signe Navarsete
Kristin Halvorsen, Jens Stoltenberg og Liv Signe Navarsete Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Jens sine jenter blir sittende.

Liv Signe Navarsete og Kristin Halvorsen blir sittende i sine posisjoner, som henholdsvis samferdselsminister og finansminister. Det mener Dagsavisen å kjenne til.

Navarsete sitter
Navarsete har allerede bestemt seg for å fortsette som samferdselsminister. Årsaken til at hun ikke skifter beite skal være at samferdsel vil bli viktig for Sp fremover. Dessuten passer området inn i Navarsetes kunnskaper og Sps satsing på kommunene.

Fire nye år
For Kristin Halvorsens del har flere medier skrevet at hun ikke skal ha bestemt seg for om hun vil fortsette som finansminister. Dette skal imidlertid være spill for galleriet, ifølge Sv-kilder Dagsavisen refererer til. Derfor ser det altså ut at det blir fire nye år med Kristin.

Et alternativ for Halvorsen er å gå over i Kunnskapsdepartementet, som er et meget viktig område for Svs kjernevelgere. Her kommer sannsynligvis Bård Vegard Solhjell til å fortsette. Dagsavisen spekulerer videre i at den nye regjeringen kan bli presentert allerede fredag, altså en uke tidligere enn de fleste mediene har spekulert i tidligere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere