RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fire tap er for dårlig

Sist oppdatert:
- Men det betyr ingenting, sier Vålerenga-treneren.

Vålerenga tapte den siste kampen i Carnegie Elite Tournament 1-2 mot Rosenborg.

- Tre kamper på fire dager er mye, derfor rullerte vi litt på laget i dag. Vi ønsket sultne spillere med friske bein. Vi startet ganske greit og var på høyde med Rosenborg i innledninga og tok ledelsen på et straffespark, sier Vålerenga-trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

- Etter hvert begynte vi å gjøre enkle ballmiss som gjorde at RBK skapte sjanser mot oss. Det har vært gjengs gjennom hele turneringa. Vi må få enda bedre kvalitet med kula, og det jobber vi med.

Tapet var det fjerde strake i eliteturneringa.

- Fire tap på hjemmebane er ikke godt nok, men det betyr ingenting i den store sammenhengen. I Vålerenga er målet å få frem enkeltspillere. De fire kampene her i Vallhall har gitt oss et veldig godt grunnlag for å utvikle spillerne videre. Vi har fått masse videobilder som vi kan analysere og bruke til å gjøre hver enkelt spiller bedre.

- Vi har fått sett spillerne våre mot lag som holder et veldig bra nivå. Vi er imponert over mange av de andre lagene som deltar her som allerede har fått god struktur.

Samtidig lover Mikkelsen at Vålerenga vil bli bedre senere i sesongen, også som lag.

- Vi ender ikke på sisteplass i neste turnering vi spiller. Det er jeg ganske sikker på.

- Vi hevder oss sjelden i januar. Det har vi egentlig aldri gjort. Selv de årene vi har vunnet JET og hevda oss i NM har vi ikke vært gode i Color Line-turneringa tidlig på året.

Vålerenga-treneren er glad for å få god matching på hjemmebane.

- Vi er veldig glade for at vi har et apparat i klubben som arrangerer en slik turnering for oss. Det gir oss viktige referansepunkt som vi har mye nytte av videre.

Vålerenga - Rosenborg
Vallhall Arena - 60 tilskuere

Mål: 1-0 Soliman Aoudia (10), 1-1 Ivar Rønning (30), 1-2 Kim Riksvold (53)

Vålerengas lag: Marcus Engebretsen - Victor Johansen, Deniz Payasli, Marcus Kveen, Soliman Aoudia (Sondre Fagerlig fra 75) - Ole Sandnes (Shola Akinyemi fra 57), Mads Andre Solvang (Marcus Thorsen fra 40) - Ghayas Zaid (Ahmed El-Amrani fra 65) - Monir Ben Mossa, Shåresh Ahmadi (Riki Alba fra 57), Kristian Grande (Lars Vincent Andersen fra 40)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere