*Nettavisen* Nyheter.

- Flaut på en deilig måte

GOD STØTTE: Gode, gamle Madon-Tshawe var i Nydalen for å støtte Triana. Hovedpersonen selv så ut til å sette stor pris på dette. Foto: (Scanpix)

Triana overveldet av støtten fra «heiagjengen» Tshawe og Vinni.

04.10.09 10:35

(SIDE2): Av alle de ni danseparene i lørdagens «Skal Vi Danse», var det Triana Iglesias og (etter mye om og men) partneren Tobias som imponerte dommerne mest.

Etter en turbulent uke, hvor det lenge har vært uvisst om Triana skulle danse med småskadde Tobias, klinket de likevel til med en fyrrig tango. Dommerne ga hele 34 poeng, noe som også ble kveldens høyeste poengsum til slutt.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Vinnie og Tshawe i ekstase
Men Triana sto ikke bare for kveldens høyeste poengsum. Heiagjengen hennes, bestående av blant annet den tidligere danseløven Tshawe og Paperboys-Vinnie, var utvilsomt også de blant de mest høylytte menneskene i salen.

- Det er helt fantastisk å ha med seg en sånn heiagjeng. Man får så mye energi! Det er liksom litt flaut på en deilig måte, smilte Triana til Side2 etter endt dyst på parketten.

Les også: - Et fantastisk show!

Bedre på generalprøvene
Selv om hun fikk kveldens høyeste poengsum var ikke Iglesias helt 100 prosent fornøyd like etter den dampende dansen.

- Det er vanskelig å svare på hvordan det gikk, siden jeg er så fokusert ute på parketten. Men på generalprøven tidligere i dag gikk husker jeg, og da var jeg veldig fornøyd. Det gikk kanskje ikke like bra nå.

Likevel var det altså en imponerende tango fra Triana og Tobias, spesielt når man vet at Iglesias har trent hele uken med en annen dansepartner i Elin Tvedts Egor.

- Jeg vil danse med deg!
- Fra en smertefull vals og forrykende samba til dagens beste tango! Det var så hot! Jeg vil gjerne danse tango med deg hvis det blir en anledning senere, jublet Tor Fløysvik etter at Triana og Tobias svingte seg til tonene av «Noche de Estrellas».

Dommerkollega Karianne Gulliksen var også mektig imponert over «Paradise»-sjefens innsats.

- Jeg er 100 prosent enig med Tor, for dette synes jeg var knallbra!

Danser gjerne med Tor
Triana humrer godt når Side2 spør om hun vil akseptere danseinvitasjonen fra den vanligvis så strenge dommer Fløysvik.

- Jeg vil gjerne danse med Tor, men ikke vals, ler hun.

«Lukkøye» måtte dra hjem: Klemetsen ute av dansen

2435

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.