RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Doug Meszler / Splash News (Doug Meszler / Splash News)

- Føler meg bra uten klær

Tyra Banks (35) i hardtrening før photoshoot. Se bildene.

(SIDE2): Den største ulempen ved å være supermodell er at det er en viss skadefryd ute og går når man blir gammel eller går opp i vekt.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Det vil noen kanskje hevde er et faktum også får folk flest, men supermodellene får dette ofte servert som overskrifter verden over med tilhørende bilder.

Lot seg ikke vippe av pinnen
Tyra Banks er kjent for de fleste og har for lengst blitt et modellikon. For noen år tilbake fikk hun massiv oppmerksomhet da hun gikk opp i vekt. Blant annet slang Janice Dickinson med leppa og kalte henne feit: - Tyra er feit!

Artikkelen fortsetter under bildet.

Tyra er imidlertid relativt tøff i sin fremtoning og tok et oppgjør med de fleste som omtalte vektøkningen. Gode eksempler på det kan du ser her:
- Ingen feit gris
- De elsker min nye kropp

Med blant annet « America's Next Top Model» har Tyra Banks gjort stor suksess og 35-åringen har ikke gjort spesielt mange modelljobber de siste årene.

Mandag strålte hun imidlertid da hun gjorde en modelljobb i New York. På bildene kan man se at hun nå er i svært god form og ser fabelaktig ut.

Artikkelen fortsetter under bildekarusellen.

2470

Tidligere i høst var Banks gjest hos «Larry King Live» på CNN. Hun la som vanlig ingenting imellom og sa også følgende om sin vektøkning:

- Når jeg sa til verden at de kunne kysse den feite ræva mi, så holdt jeg meg til den vekten i to år. Jeg vedlikeholdt den med iskrem og salaten min med ranchdressing, krutonger og baconbiter.

Videre fortalte hun at trives godt uten klær.

- Jeg deler kanskje litt for mye informasjon. Men jeg føler meg helt fantastisk når jeg ikke har klær på, fortalte hun i studio.

Hele intervjuet kan du se her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere