RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Føler vi fortjener mer

Sist oppdatert:
BRANN STADION (vif.no): Like før avreise i bussen som skulle ta Vålerenga hjem fra Bergen var det en skuffet Freddy dos Santos som oppsummerte kampen for oss. – Jeg føler vi er verdige å dra herfra med mer enn vi fikk, sier han til vif.no. Se flere reaksjoner fra Bergen på VIF TV.

Grunnet flystreiken må Vålerengas spillere og støtteapparat ta den tunge bussturen hjem til hovedstaden. Godt over syv timer i buss er nok ikke det som frister gutta mest etter tapt mot Brann.

- Vi sitter her i bussen og føler vi er verdige å dra herfra med mer enn null poeng, men virkeligheten er ubarmhjertig. Denne hjemturen tror jeg blir lang, sier Freddy til vif.no.

Vålerenga var spesielt gode før pause. Andre omgangen var mer jevn, men Brann klarte å avgjøre kampen tretten minutter før pause.

- Vi gjør helt klart en god kamp og styrer i perioder kampen, selv om vi er på Brann Stadion. Det skal vi være fornøyde med. Dessverre er det sløvhet hos enkelte som gjør at vi taper, som på baklengsmålet, sier han.

- Da mister vi en mann på bakre stolpe, så mister jeg Helstad og da scorer dem. Det er utilgivelig, men det avgjør kamper. Vi føler også det røde kortet er unødvendig. Riktig, men det skal ikke skje. Slike ting avgjør kamper på dette nivået.

Må score
Vålerenga skapte flere kvalifiserte sjanser før pause og hadde Brann i kne. Målet var å fortsette på samme måte etter pause, men da jevnet kampen seg ut.

- Når vi ikke scorer på sjansene vi skaper blir det gjerne sånn. Akkurat nå er det veldig tungt, men når vi får denne kampen litt på avstand ser vi nok at det var en forbedring fra Molde-kampen.

Til tross for Thomassen utvisning prøvde Vålerenga å spille fotball, selv om det ble tungt etter Helstads scoring.

- Vi la oss på ingen måte bakpå etter Dan gikk ut. Vi prøvde å holde ballen i gang og være en trussel selv med ti mann. Det klarte vi bare delvis, men blir hardt straffa på en dødball.

- Brann er effektive og Helstad er en måltyv. Han er vel omtrent usynlig uten om et par tilfeller, og det avgjør kampen. Det er slikt som skjer, og vi har ikke rom til et sekunds sløvhet og det blir vi straffa for, avslutter dos Santos.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere