RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Føler vi har god kontroll

Sist oppdatert:
Andreas Holter om nedrykkssituasjonen etter derbytap mot KFUM.

Vålerenga tapte 0-2 hjemme mot KFUM på Valle tirsdag ettermiddag. Begge målene ble scoret i 2. omgang.

- Dette var en typisk kamp mellom et rekruttlag og et lag. Vi henger ikke helt sammen og de er en bedre lagenhet enn oss. KFUM er et veldig bra 2.divisjonslag og er mye bedre drillet enn oss. Det er den store forskjellen i dag, forklarer hovedtrener Andreas Holter til vif-fotball.no.

KFUM bedre

KFUM scoret en gang på dødball og en gang etter brudd midt på banen.

- Scoringene kom ikke som følge at vi ble spilt ut. Vi lager en unødvendig corner hvor vi taper både den første og andre duellen før de scorer. På den andre scoringen har vi egentlig kontroll på ballen på egen halvdel. Vi mister den og KFUM tar oss i ubalanse, sier han.

- Det er ikke lagmaskinen KFUM som tar oss, men i det lange løp ser man at det er laget KFUM som er bedre enn oss. Det gjør at vi ikke skaper så mye selv, selv om vi har noen brukbare muligheter før pause og tre-fire etter pause.

Til tross for tapet fant Holter flere lyspunkter.

- Vi starter kampen med seks juniorspillere som holder guttealder og setter innpå ytterligere tre juniorer da vi tar ut to seniorer. Vi får matcha mange av de unge, sier han.

Ikke bekymret

Tapet betyr at det fortsatt er seks poeng ned til direkte nedrykk, en plass Lillestrøm 2 innehar, med tre kamper igjen av sesongen.

- Dette var ikke en kamp vi var nødt til å vinne. Hadde vi vunnet hadde vi sikret plassen, men med Lillestrøms tap i går hadde vi ikke kniven på strupen. Vi har også langt bedre målforskjell enn Lillestrøm og det er kun ni poeng igjen å spille for. Slår vi Skjetten i neste kamp har vi sikra plassen.

- Samtidig spiller vi etter Lillestrøm neste gang, og kan spille litt på resultatet. Taper Lillestrøm mot Fløy har de ikke sjanse til å ta oss igjen. Vi har også igjen Ull/Kisa som har rotet seg ned i nedrykksgjørma, og kan avgjøre selv mot de også. Vi føler vi har relativt bra kontroll, avslutter Holter.

Vålerenga 2 – KFUM 0-2 (0-0)
2.divisjon avdeling 1, Hafslundbanen på Valle, 6.oktober 2009

Mål: 0-1 KFUM (60), 0-2 KFUM (85)

Vålerengas lag: Gudmund Taksdal Kongshavn – Prince Mambouana, Jack Pelter, Andreas Nordvik, Emilio Garcia – Kristian Brix, Kristoffer Hæstad (Stefan Mimic inn 65), Adnan Haidar (Andreas Aanesrud inn 45) – Chuma Anene (Kristoffer Bergersen inn 78), Mostafa Abdellaoue, Håvard Nielsen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere