*Nettavisen* Nyheter.

- Flere er på vei tilbake

Lars Hirschfeld er uaktuell mot FC København med en skulderskade. Få skadestatus fra Vålerenga-troppen her.

09.02.12 17:35

Vålerenga har noen spillere som ikke er i full trening, og som følgelig ikke er kampklare per dags dato.

- Vi har noe småplukk, som det ofte er på vinteren, men flere er på vei tilbake. Stefan Strandberg og Bojan Zajic har som vi har nevnt tidligere slitt med ryggen. Det er litt tidlig å si om Bojan, men vi håper i alle fall at Stefan er klar for å trene fotball og være aktuell for litt spilletid på La Manga, sier medisinsk koordiantor Eirik Bjærke.

- Når det gjelder Fredrik Stoor så har han slitt men en overbelastning bak i leggen som han fikk under oppvarming før kampen mot Nesodden. Han er med på mer og mer fotballspill, og burde være klar for full trening til vi ankommer La Manga.

På tirsdagens trening landet keeper Lars Hirschfeld forkjært under en øvelse, og måtte gå av feltet.

- Kravebeinet hans kom litt ut av ledd. Han tok MR onsdag, så det er for tidlig å si noe om skadeomfanget. Kampen mot FC København kommer for tidlig, og vi må komme tilbake med eventuelt prognose senere.

- Når det gjelder Mohammed Fellah så har han litt smerter i ankelen. Det er ikke langvarig og ikke alvorlig, men vår doktor anbefalte han å stå over mot FC København.

- Den siste som sliter litt er Yssouf Koné. Han har vært i godt slag etter ferien, og det er tydelig at han har trent godt og er mye sterkere enn i fjor. Det har nok gjort sitt til at han har vært litt ivrig, og han har fått en kjenning i forsiden av låret. Derfor har vi tatt han ut av normal trening noen dager for litt alternativ trening slik at han kan bidra for fullt når han først er med igjen. Det er bedre å bruke tiden godt og gjøre ting riktig nå med tanke på resten av sesongen, avslutter Bjærke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.