RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Flere plussgrader, men is på veien

Foto: Roar Løkken (Romerikes Blad)
Sist oppdatert:
To biler smalt i hverandre og havnet i grøfta. To ble sendt til sykehus.

Politiet fikk melding om bilulykken på Finstadvegen i Eidsvoll klokka 07.05 tirsdag morgen.

– De to bilene kom kjørende i hver sin retning da den ene plutselig kom over i motsatt kjøreretning og traff den andre bilen i siden, opplyser operasjonsleder Bjørn Jahr i Romerike politidistrikt til rb.no.

Tynt islag
Ifølge utrykningsleder Tom Erik Strand i Eidsvoll brannvesen, var det utfordrende kjøreforhold på ulykkesstedet som følge av at en tynn hinne av is som lå på asfalten i morgentimene – til tross for at det var rundt seks varmegrader.

- Veien var utrolig glatt, sier Strand.

rb.no får opplyst at bilen som kom kjørende nordover på Finstadvegen, en Suzuki Grand Vitara, skal ha fått skrens i en sving, før de to bilene smalt i hverandre.

- Vi kan ikke si noe om årsaken til ulykken på nåværende tidspunkt, så det må den videre etterforskningen avklare, sier Jahr.

Sendt til legesjekk
Føreren av Suzukien, en kvinne i slutten av 30-årene fra Eidsvoll, og hennes 17 år gamle sønn som satt på, ble ifølge innsatsleder Bjørn Christian Willersrud fra Eidsvoll og Hurdal lensmannskontor sendt til Ahus med moderate skader.

En mann i midten av 20-årene fra Eidsvoll, som kjørte en Opel Signum, skal ifølge innsatsleder ha pådratt seg lettere skader og ble sendt til legevakt for sjekk.

Les flere saker på Romerikes Blad her

Se de siste trafikkmeldingene på NRK Trafikk eller Statens vegvesen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere