RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- For et fotballag!

Sist oppdatert:

- Fra nå, klokka åtte søndag morgen, og tolv timer fram i tid skal jeg konsentrere meg om en sak: Lese tabellen. Det står nemlig der, svart på hvitt, i selveste Aftenposten - at Vålerenga leder Tippeligaen, skriver Arild Rønsen i bloggen Enga Inside og fortsetter.

- Det var en sann nytelse å besøke Bærum i går ettermiddag. Ute i gymsalen, der de fleste lag som kommer på besøk sparker ballen langt faenivold så fort de kommer i nærheten av den - der holdt våre gutter tak i kula så overlegent sjølsikkert at jeg støtt og stadig motte gni meg i øya. Jeg advarte Ingebrigt Steen Jensen på NRK fredag morgen: Husk at dere kommer til å møte Barcelona i morra! Fikk jeg rett? Vel - nesten.

Les hele bloggen her

Vi tar også med følgende oppfordring fra Rønsen:

”Og - kjære, kjære, kjære venner. Nå gjør vi det sånn: Du har helt sikkert en venn som enten a) har fått den stygge vanen å foretrekke fotball fra tv-stolen, eller b) nesten er klar for å se sin første toppseriekamp live. Palmesøndag skal disse folka på kamp! Skal vi ikke fylle Ullavaal, da?

Om vi blir over 20.000 - hvem trur for alvor at Fellah & Harmeet & Moa og resten av gutta fra Oslo Øst tør tenke tanken på å skuffe oss? Det trur i hvert fall ikke jeg!”

sta vif 670 1
sta vif 670 1

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere