*Nettavisen* Nyheter.

- For et fotballag!

21.03.10 12:33

- Fra nå, klokka åtte søndag morgen, og tolv timer fram i tid skal jeg konsentrere meg om en sak: Lese tabellen. Det står nemlig der, svart på hvitt, i selveste Aftenposten - at Vålerenga leder Tippeligaen, skriver Arild Rønsen i bloggen Enga Inside og fortsetter.

- Det var en sann nytelse å besøke Bærum i går ettermiddag. Ute i gymsalen, der de fleste lag som kommer på besøk sparker ballen langt faenivold så fort de kommer i nærheten av den - der holdt våre gutter tak i kula så overlegent sjølsikkert at jeg støtt og stadig motte gni meg i øya. Jeg advarte Ingebrigt Steen Jensen på NRK fredag morgen: Husk at dere kommer til å møte Barcelona i morra! Fikk jeg rett? Vel - nesten.

Les hele bloggen her

Vi tar også med følgende oppfordring fra Rønsen:

”Og - kjære, kjære, kjære venner. Nå gjør vi det sånn: Du har helt sikkert en venn som enten a) har fått den stygge vanen å foretrekke fotball fra tv-stolen, eller b) nesten er klar for å se sin første toppseriekamp live. Palmesøndag skal disse folka på kamp! Skal vi ikke fylle Ullavaal, da?

Om vi blir over 20.000 - hvem trur for alvor at Fellah & Harmeet & Moa og resten av gutta fra Oslo Øst tør tenke tanken på å skuffe oss? Det trur i hvert fall ikke jeg!”

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Digitalsport)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.