RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- For et helvete de går gjennom

Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
Tone Damli Aaberge er glad hun ikke er kjendis i USA.

(SIDE2:) Den siste tiden har Tone Damli Aaberge fått mye oppmerksomhet fra mediene på grunn av forholdet til Aksel Hennie.

LES OGSÅ: Nå er det offisielt

Til «God Kveld Norge» innrømmer hun at hun gjerne skulle sluppet mediepresset.

- Hvis jeg kunne ha valgt helt fritt, så hadde jeg kun vært i media når jeg har et eller annet jeg er aktuell med. Privatliv skulle jeg gjerne ha unngått at sto i pressen. Men sånn er det. Og da få jeg bare leve med det, sier hun.

Aaberge synes pressen har gått litt for langt i det siste, først og fremst ved å ta bilder av henne uten at hun er klar over det. Hun innser imidlertid at hun kunne hatt det verre.

- Hvis man ser på Britney og den slags artister ... Fy fader for et helvete de går gjennom, og jeg er jo ikke i nærheten av det engang. Men så får en liksom smake en liten del av den kaka, at man blir tatt bilde av når man ikke er klar over det og det blir satt på trykk, sier hun, men påpeker at det går bra å takle pressen.

Se hele intervjuet med Aaberge her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere