RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- For feit til sex

Sist oppdatert:
Vektproblemene gjorde livet surt for Kirstie Alley. - Jeg følte meg for tykk og ville derfor ikke ha sex, sier hun.

(SIDE2): Den etter hvert så fyldige stjernen, Kirstie Alley, skal ifølge danske Ekstra Bladet hate sin høye kroppsvekt. I lang tid betydde det et liv i sølibat.

- Jeg følte meg for tykk og ville derfor ikke ha sex. Aldri i livet. Jeg avviste menn og sa: «Kom tilbake når jeg er blitt tynn», forteller TV-stjernen, som slo igjennom allerede i serien «Cheers».

Det var også i denne serien fra 80-tallet at Kirstie Alley ble et sexsymbol. Siden den gang har kiloene lagt seg jevn utover kroppen.

- Kanskje fire ganger i mitt lit har jeg sett meg selv i speilet og tenkt: «Du er klar til sex», forteller hun videre i et intervju.

Vekten har allikevel ikke kommet i veien for hennes karriere. Skuespilleren har gjort seg bemerket i flere filmer og er nå igjen aktuell på TVNorge i komiserien «Fat Actress». Som tittelen tilsier, gjør Kirstie Alley her narr av seg selv.

Den nye serien vil trolig få sendetid til sommeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere