- For seksuelt aktive menn

Foto: (Foto: Bjørgli & Bergesen)

Torsdagsklubben er historie, og snart kliner TV 2 til med «Rikets røst med Otto Jespersen». - Det er tv for menn fra 72 år og oppover - gjeldfrie, seksuelt aktive menn, sier Jespersen.

27.01.05 11:51

I Torsdagsklubben-dagene fikk Jespersen mye medieblest rundt sin skarpe satire, og fikk til og med tilnavnet «ondskapens yppersteprest».

- Kjærlige nyrespark
I det nye programmet, som skal på lufta på TV 2 i februar, lover han å pakke sine blikk på samfunnet inn i bomull.

- Nå vil jeg satse på varm sjikane og kjærlige nyrespark, sier Jespersen på TV 2s programsider på internett.

Han har tidligere fått pepper for å harselere for mye med den eldre garde, men ifølge Jespersen blir «Rikets røst» fjernsyn nettopp for de som er inne i livets høst.

- Vi skal lage tv for menn fra 72 år og oppover: Gjeldfrie, relativt friske, single, seksuelt aktive menn som bor halve året i Alicante, sier Jespersen

- Det lages altfor lite tv for denne gruppa, så her tar vi ansvar på vegne av TV 2, sier han.

Ny og mykere side
Jespersen blir hovedprogramleder for programmet som først og fremst byr på skråblikk på samfunnet, både innen politikk og kultur.

Otto har rollen som programmets ubestridte ankermann, men det vil også dukke opp andre komikere i innslag og reportasjer. I tillegg vil det bli intervjuer med aktuelle gjester i studio.

Otto Jespersen hveder også at han vil vise en ny og mykere side av seg selv. Programmet har premiere torsdag 17. februar. I elleve episoder skal han levere «lun personforfølgelse» og «kjærlige nyrespark», før han i en tolvte episode byr på en oppsummering av de beste innslagene.

Si hva du mener om programmet på våre debattsider .

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.