RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Forbanna surt

Sist oppdatert:
BISLETT (vif-fotball.no): Vålerenga holdt lenge stand mot Skeid på Bislett i går, men tapte til slutt 0-1 etter at Skeid scoret fire minutter før slutt. – Skeid vant fortjent, men det er forbanna surt at vi ikke fikk med oss poeng når stillingen var 0-0 fire minutter før slutt, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif-fotball.no.

- Det var veldig unødvendig og surt å slippe inn et mål i sluttminuttene. Vi hadde tilsynelatende full kontroll før Øyvind glapp ballen til en Skeid-spiller da han skulle hente ned et overlegg. Skeid-spilleren sendte ballen videre til Mos som headet ballen i mål.

- Jeg kan ikke skjønne hvorfor det ikke blir blåst offside på spilleren som header ballen mål. Han står på streken når han header.

Oksene sang om Vålerenga
Skeid åpnet best på Bislett og produserte flere store sjansen uten å ha evnen til å sette ballen i mål. Hjemmelaget var gode, uten at det virket å begeistre Skeid-supporterne nevneverdig. Oksene fra Nordre Åsen rettet stort sett sanger og tilrop mot Vålerenga og brukte knapt en kalori på eget lag. Artig vri fra hjemmelagets supportere og moro for VIF-gutta som fikk høre rop om Vålerenga også på bortebane.

Etter pause kom Vålerengas unge og gamle mer med i kampen.

- Vi startet dårlig etter pause, men spilte oss inn i kampen etter hvert. Skeid hadde de fleste og største sjansene, men vi skapte også en del brukbare muligheter i andreomgang. Hadde vi vært mer nøyaktig på overgangsmulighetene vi fikk etter pause hadde vi fått med oss et bedre resultat fra Bislett.

- Vi startet kampen med syv juniorspillere som holdt veldig bra stand mot et lag som er på vei mot Adeccoligaen. Det er vi fornøyd med, sier Holter som også lot seg begeistre av den eldre garde.

- Det er bare å ta av seg hatten for David Brocken og måten han løser midtstopperoppgaven på uten å kunne trene mellom kampene. I tillegg var Ronny Johnsen proff og løste oppgavene sine bra.

- Øyvind var knallgod og reddet flere hundreprosentsjanser frem til han glapp ballen fire minutter før slutt. Vi skal ikke legge all skylda på han, men det føles veldig surt å tape når vi holdt stand så lenge.

Har tettet igjen
Etter at baklengsmålene rant inn i vårsesongen har Vålerenga tettet igjen bakover i sommer. De fire siste kampene har endt med tre seire og ett tap og kun to innslupne mål.

- Det hjelper med rutine i forsvarsrekka. Når vi holder nullen, blir også seiersjansene større. Da holder det med ´én scoring i stedet for fire-fem for å vinne kamper.

- Det er ikke mot Skeid vi skal redde plassen, selv om et poeng her hadde vært viktig nok. Vi har fem-seks hjemmekamper som vi må vinne for å holde oss i divisjonen. Det er kampene mot lagene rundt oss på tabellen som er nøkkelen.

Skeid - Vålerenga 2 1-0 (0-0)
Bislett stadion - 541 tilskuere

Mål: 1-0 Mos (86)

Gult kort Vålerenga: Jørgen Jalland

Vålerengas lag: Øyvind Bolthof - Amin Nouri, Ronny Johnsen, David Brocken, Kent Brekke Jensen - Christer Jensen, Nikolai Djupesland (Mohammed Fellah fra 45), Jørgen Jalland, Harmeet Singh (Anders Lie fra 72), Adnan Haidar - Prince Mambouana

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere