- Forelskelsen gikk fort over

Foto: (TVNorge)

Maria og Therese måtte dra hjem i kveldens «Ungkaren»-episode, mens Jørgen fortsatte å lire av seg klisjeer.

26.04.09 13:38

(SIDE2): I kveldens episode av TVNorges «Ungkaren 20 vs. 40» var det 40 år gamle Maria Beathe Hitsøy og nykommeren Therese Bull-Engelstad (30) som måtte reise hjem.

Dermed er det fire håpefulle fristerinner igjen. To 20-åringer, en 30-åring og en 40-åring.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Therese var ikke bare jevnaldrende med Jørgen, men ble også utpekt av ungkaren som hans tvillingsjel som var suveren og på alle måter Jørgens ultimate venninne - men altså ikke koneemne.

På Side2 Match kan du finne din egen drømmeprins i kveld!

Forelsket
Maria fortalte de andre jentene at hun var forelsket i Jørgen, og la ikke skjul på følelsene da hun senere under en cocktailfest brøt opp noen andres alenestund for selv å få fingrene i Jørgen, som nok ble litt satt ut.

- Jeg har ikke lyst til å snakke med deg, bare ta på deg og se på deg, sa hun og kysset en litt ubekvem ungkar.

- Maria gir jo mye av seg selv, og jeg trodde at hun ville komme og prate. Men hun hadde andre planer, lo Jørgen senere om opptrinnet.

- Nå føles det veldig lenge siden. Jeg sitter igjen med en god følelse av herregud så fantastisk at jeg kan bli så lett forelsket, sa Maria til Side2 i kveld.

Klamme klisjeer
Årets ungkar krydret også denne episoden med sine klamme klisjeer og presterte å komme med følgende til nykommer May Flisram (30), som ennå ikke hadde rukket å få med seg så mange av Jørgens snart klassiske og veldig pinlige smiger:

-Du har veldig vakkert hår. Det er virkelig det mørkeste jeg tror jeg noen gang har sett. Og øynene dine, da, som jo er helt sinnssykt mørkebrune. De er bare veldig, veldig flotte. De kan jeg godt våkne opp med resten av livet. Og du har veldig pene hender. For å være helt ærlig så hadde jeg ikke lagt merke til at du har så flotte hender, ramset Jørgen opp, mens May stirret vantro, før hun endelig stoppet ham med en klem.

Hjemsending
- Jeg elsker din sprudlende personlighet. Jeg elsker hvordan du får alle rundt deg til å smile og være glade. Også har du latt deg bli sårbar overfor meg. Og det varmer. Vi har veldig god kjemi og det jeg skal si nå har ingenting med alder å gjøre, men jeg er usikker på om vi passer sammen som kjærester. Så dessverre så må jeg sende deg hjem i kveld, sa Jørgen til Maria.

- Jeg har hatt en fantastisk tid her. Har fått oppleve å være skikkelig forelsket. Jørgen sa masse flotte ting til meg og det skal jeg holde på inni her og ta med meg, sa en gråtkvalt Maria til kameraene etter at hun hadde blitt dumpet av ungkaren.

Men det viktigste for Maria da var å komme hjem til sønnen sin, som fylte 13 år dagen før. Maria hadde aldri tidligere vært borte fra sønnen på bursdagen hans.

- Jeg var helt satt ut den dagen, det var da vi hadde den siste daten og jeg kjørte racerbil. Jeg klarte ikke å gi av meg selv, jeg tenkte bare på sønnen min, fortalte hun Side2.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Angrer ingenting
Maria angrer ingenting og er glad for alle de gode opplevelsene hun fikk og de hyggelige folkene hun møtte i Sør-Afrika. Hun har kontakt med alle de andre på Facebook, og syntes de var en flott gjeng.

- Jeg gråt litt på TV, men det var mest fordi jeg hadde vært der ganske lenge, opplevd mye, og det var en ganske spesiell setting. Hjemsendelsen ble som om noen stakk hull i en ballong, og jeg måtte reise hjem fra alle de kjekke folkene, sier hun.

- Jørgen er absolutt en person jeg kunne datet i det virkelige liv, men jeg er et konkurransemenneske, så siden forelskelsen gikk så fort over etter at jeg kom hjem så kan det hende at det var mer konkurranseinstinkt enn ekte forelskelse, innrømmer hun.

Maria har datet en person litt siden hun kom hjem, men de er nå bare gode venner.

- Nå føles det veldig lenge siden. Jeg sitter igjen med en god følelse av herregud så fantastisk at jeg kan bli så lett forelsket.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.