RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fornøyd med andreomgang

- Vi har sjanser nok til å få med oss poeng hjem. Det hadde ikke vært fortjent, men det kunne fort skjedd, sier Martin Andresen etter 1-2-tap i Molde.

- I førsteomgang var vi heldige som bare slapp inn ett mål, men etter pause synes jeg at vi hevet oss mange hakk, sier Martin Andresen til MAX etter kampen.

- Jeg er veldig fornøyd med hvordan vi fullfører. Gutta gikk i seg selv og hentet ut det som skulle til for å spille oss inn i kampen igjen til tross for at det var mange slitne bein.

Kunne fått poeng

Tross et solid Molde-overtak i store deler av kampen kunne Vålerenga fått med seg et poeng i sluttminuttene.

- Vi ga ikke opp selv da de gikk opp til 2-0 og mot slutten hadde vi sjanser nok til å få med oss poeng hjem. Det hadde ikke vært fortjent, men det kunne fort skjedd.

Andresen mener Molde nå er en soleklar gullfavoritt.

- Jeg tror de vinner serien. De har vært bra i hele år. De viktige spillerne deres har vært skadefri og i form lenge.

Veigar blir viktig

Også i dag var det tydelig at Vålerenga mangler formsterke angrepsspillere.

- Vi har slitt med skader på angrepsspillerne i hele år. Yssouf Koné kommer ikke til å være på topp før neste sesong, men da tror jeg han til gjengeld blir veldig god. Nå får vi Veigar på plass. Han blir viktig. I tillegg er Berre og forhåpentligvis Luton Shelton på vei tilbake i form, sier Andresen som mener Vålerenga var preget av det tette kampprogrammet.

- Det går for seint med oss i dag, men vi skal huske på at det er under 48 timer siden vi spilte en tøff kamp mot PAOK. Derfor synes jeg måten gutta hever seg på etter pause er veldig bra.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere