RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fornøyde med avgjørelsen

Norge sier nei til Royal League i 2011 - en avgjørelse Vålerenga støtter.

Tirsdag meldte NTF og NFF at Norge sier nei til Royal League i 2011.

- Vi tar den avgjørelsen til etterretning. Vi ønsker å spille mot internasjonal motstand, også ikke-skandinavisk. Når det ble som det ble med Royal League og under forutsetning at man klarer å lage en god turnering i januar/februar uansett, så er vi fornøyde med avgjørelsen, sier sportsdirektør Truls Haakonsen til vif-fotball.no.

- Det er fordeler og ulemper med valget, men det viktigste for oss er å få internasjonal matching i en periode hvor vi trenger det. Vi har fått lovnader om at det skal lages turneringer som er kvalitativt spennende for oss.

UEFA hadde stilt noen krav til arrangørene av Royal League som også gjør at Vålerenga lever godt med avgjørelsen om å si nei til turneringen.

- UEFA krevde at semifinalene og finalen skulle være spilt innen slutten av februar. Da måtte vi ha flyttet kamper inn i Telenor arena eller tilsvarende, og det tror jeg ikke hadde vært så interessant for våre supportere, sier Haakonsen.

- Tanken fra vår side var å ha finalene etter seriestart i Norge, slik at de eventuelt kunne arrangeres på egne hjemmebaner. Når det ikke ble aktuelt synes jeg det er greit at det ikke blir Royal League neste år.

Vålerenga jobber nå med å sette programmet for oppkjøringen til neste sesong. I tillegg til turnering i januar/februar jobbes det med å sette opp gode treningskamper for laget før seriestart 20. mars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere