*Nettavisen* Nyheter.

- Forrådt av Dr. Phil

Foto: (Stella Pictures)

Jamie og Lynn Spears føler at TV-psykologen utnyttet familien på det groveste.

09.01.08 17:56

(SIDE2): Pappa Jamie og mamma Lynne Spears beskylder nå TV-psykologen Dr. Phil for å ødelegge familiens forhold til datteren. Det melder nyhetsagenten Splash.

Planla TV-spesial
De føler seg forrådt av Dr. Phil McGraw etter at han snakket med pressen i etterkant av sitt besøk hos Britney Spears på sykehuset.

Les saken: Britney avslår Dr. Phil

Den kjente psykologen hadde planlagt en TV-spesial om Britney og fortalte hele USA om hvor overbevist han var om at stjernen trengte både medisinsk hjelp og psykiatrisk behandling da han kom ut fra sykehuset.

Lou Taylor, som er talsmann for Spears-familien, uttalte i går at foreldrene mener sviket er så ødeleggende fordi de trodde legen ville hjelpe dem og de stolte på at han i hvert fall ikke ville snakke med pressen.

- Dette er et eksempel på at tillitten blir brutt. De trodde Dr. Phil ville holde deres private anliggender for seg selv. Det som virkelig er feil her er at Dr. Phil kom med en uttalelse i det hele tatt. Familien trodde han bare ville hjelpe og være en ressurs, ikke gjøre vondt verre og gi offentlige uttalelser til pressen istedenfor, sier Taylor.

- Hadde taushetsplikt
- Han hadde taushetsplikt og alle uttalelser er derfor helt upassende, fortsetter han.

Grunnen til at Spears-familien tok kontakt med legen er ifølge Taylor at moren til Britney, Lynne Spears, er venninne med kona til Phil McGraw, Robin.

- Han ble invitert inn i tragedien, men han var ikke invitert til å komme med offisielle uttalelser, forklarer Taylor.

Lynne insisterer også på at familien aldri har sagt ja til noen som helst TV-spesial som Dr. Phil tydeligvis hadde planlagt.

Les saken: Dr. Phil avlyser Britney-program

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.