RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Forsøkte gjenoppliving i en time

Foto: GENE BLEVINS (REUTERS)
Sist oppdatert:
Michael Jacksons bror holdt en følelsesladet pressekonferanse i natt.

(SIDE2): På en pressekonferanse på UCLA Medical Centre bare timer etter at Michael Jackson var erklært død holdt hans bror Jermaine pressekonferanse.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

Han fortalte at legene hadde forsøkt gjenoppliving før de erklærte han død.

Alt om Michael Jacksons død
Norske kjendiser sørger
– Døde altfor tidlig
Send din siste hilsen
Michael Jackson: 1958 – 2009
Her ankommer Jackson sykehuset
– Et kontroversielt geni
Michael Jackson er død

– Min bror. Den legendariske Kongen av Pop, Michael Jackson, døde torsdag 25. juni klokken 2.26 (23.26 norsk tid. red anm.). Det antas at han fikk hjertestans i sitt hjem. Men dødsårsaken er ukjent inntil obduksjonsrapporten er klar, sa Jermaine ifølge Splash News.

Hele verden rettet fokus mot familien Jackson i natt, og Jermaine Jackson redegjorde svært saklig for hvordan dramaet forløp i timene før og etter Michael Jacksons død.

– Hans personlige lege som var sammen med han da det skjedde forsøkte å gjenopplive han, det samme gjorde helsepersonellet som fraktet han til Ronald Reagan UCLA Medical Centre. Etter at han ankom sykehuset rundt 1.14 prøvde et team av leger og en kriseteam med hjertespesialister å gjenopplive han i en time, men de lyktes ikke.

– Vår familie ber om at media respekterer vårt privatliv gjennom denne tøffe tiden. Vi kommer alltid til å være med deg Michael. Elsker deg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere