*Nettavisen* Nyheter.

- Forsøkte trolig å klatre inn i huset

Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene/Østlands-Posten

24-åringen som ble funnet død utenfor et bolighus i Larvik søndag morgen har trolig falt da han forsøkte å klatre inn. Politi har nå gått ut med navnet på avdøde.

30.05.10 19:37

Den unge mannen ble funnet død i Larvik sentrum ved halv seks-tiden søndag morgen. Politiet antar at dødsfallet skyldes et uhell. Mannen ble etter det politiet kjenner til kjørt til den aktuelle adressen i løpet av natten. Han hadde ikke nøkler til adressen, og har trolig forsøkt å komme seg inn ved å klatre på utsiden av huset.

Les mer om saken i Østlands-Posten

Hadde vært ute på byen
Søndag ettermiddag opplyser politiet at avdøde er den 24 år gamle Roger Rendal Kristiansen, som bodde på adressen. Pårørende er varslet.

- Mannen er 24 år og hjemmehørende i Larvik, og han hadde vært på privatfest sammen med arbeidskollegaer, sier politiinspektør Magnar Pedersen til Østlands-Posten.

Etter å ha vært ute på byen, skal 24-åringen ha tatt drosje hjem. Ifølge politiets opplysninger ble han sluppet av mellom klokka 01 og 01.30.

Klatret opp på taket
- Han har så trolig falt ned fra taket etter at han tok seg over dette og forsøkte å komme inn et vindu, sier Pedersen til avisa.

Funnet av forbipasserende
Det var en tilfeldig forbipasserende som fant mannen på en gressplen rett utenfor bolighuset. Politiet ble varslet og startet umiddelbart etterforskning av det som først ble definert som et mistenkelig dødsfall.

- Politiet vil fortsette etterforskningen for å få klarlagt omstendigheter omkring dødsfallet, men mener den mest sannsynlige årsak er at mannen har falt ned fra huset/taket, og at det ikke er grunn til å tro at det ligger en kriminell handling bak dødsfallet, heter det i en pressemelding fra Vestfold politidistrikt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.