RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Forventningene til markedet er dempet

Sist oppdatert:
Forventningene til aksjemarkedet er dempet. Tross relativt sterke tredjekvartalstall, faller aksjemarkedet tilbake. Slik kommenterer flere internasjonale investorer markedsutviklingen
Wall Street fortsatte fallet fredag, etter at markedet ikke likte tall og guiding fra selskaper som internettselskapet eBay. Flere investorer er nå bekymret for at markedet har løftet seg for fort.

Fredag falt de tre ledende amerikanske aksjeindeksene tilbake i en uke som viste blandet utvikling.

- Markedet er litt for lett påvirkelig og forventningsnivået kan bli dempet fremover sier sjef investeringsfondet Pacific Growth Equities, Stephen Massocca, til nyhetsbyrået Dow Jones Newswire.

Torsdag kom IT-selskaper som Sun og Doubleclick med svake tall. eBay løftet resultatet med 69 prosent, men analytikerne er bekymret over veksttakten til internett-auksjonshuset.

- Jeg tror at en del av forventningene allerede er priset inn i tallene. Selskapene må ikke bare gjøre det bedre, de trenger å guide høyere. Men resultatene generelt har vært bra og de økonomiske nøkkeltallene peker mot en opptur, sier Neil Massa aksjetrader hos John Hancock Funds til Dow Jones Newswire.

Investorer Dow Jones Newswire har vært i kontakt med tror at markedet vil gå sidelengs til resultatperioden er over.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere