*Nettavisen* Nyheter.

- Fremmed kvinne passet babyen min hele flyturen

Kvinnen reiste med flyselskapet Spirit Airlines fra Chicago til Atlanta. Illustrasjonsbildet er tatt av et fly fra Spirit Airlines som er i ferd med å ta av fra den internasjonale flyplassen O’Hare i Chicago. Foto: Scott Olson (Afp)

Rørende historie delt over 90.000 ganger på Facebook.

30.09.15 11:38

Barneskrik om bord i fulle fly er som kjent en kilde til mye irritasjon blant mange passasjerer. Dette var noe den nybakte moren Rebekka Garvison fra Michigan i USA også fikk oppleve da hun nylig skulle fly med barnet sitt fra Chicago til Atlanta.

Garvison hadde gruet seg til å reise alene med datteren og all bagasjen, uten noe hjelp. Hun fikk imidlertid en svært positiv opplevelse.

Klokken var 05.30 da Garvison og hennes nyfødte datter Rylee gjorde seg klare for avgang, og det var helt stille om bord i flyet - med unntak av barnegråt.

Delt over 90.000 ganger
Garvison skriver i et innlegg på Facebook, som er delt over 90.000 ganger i skrivende stund, at hennes medpassasjerer irriterte seg voldsomt over at babyen ikke ville slutte å gråte før takeoff.

«Jeg la merke til at paret ved siden av meg virket veldig irritert utfra deres kroppsspråk, og at de ikke var overbegeistret over å sitte ved siden av Rylee,» skriver Garvison.

Garvison skriver videre at hun ble svært stresset, og spurte dermed kabinpersonalet om hun kunne få bytte plass.

«Det neste som skjedde, var at jeg ble sittende ved siden av denne fantastiske kvinnen! Jeg aner ikke om hun kunne merke hvor stresset og oppgitt jeg var, men hun snudde dagen vår fullstendig rundt. Rylee ville ikke slutte å gråte uansett hva jeg gjorde, så hun (medpassasjeren) spurte om hun kunne gjøre et forsøk, noe jeg selvfølgelig lot henne gjøre.»

Sov i fanget hele flyturen
«Rylee sluttet å gråte og så ut av vinduet så fort kvinnen tok henne. Da vi kom opp i luften, sovnet hun og sov i fanget hennes hele flyturen helt til vi kom fram til gaten vår. Hun gjentok at det ikke var noe problem, og at det tvert imot var en behagelig opplevelse for henne.»

(Saken fortsetter under).

Den fremmede kvinnen var til og med behjelpelig med å bære babyen ut av flyet, slik at den nybakte moren kunne konsentrere seg om bagasjen og barnevognen.

Garvison omtaler den fremmede kvinne som en «Engel» overfor ABC News.

- Hun er en fantastisk kvinne som fortjener all rosen hun får, sier hun.

- Du kunne ha himlet med øynene
Videre skriver Garvison at kvinnen trolig aldri vil innse hvor mye denne gode gjerningen har betydd.

«Du kunne bare ha himlet med øynene som alle andre, men du tok henne og holdt henne hele flyturen, og lot meg få litt ro og hvile.»

Garvison og datteren Rylee var på vei til Atlanta for å overraske hennes militære ektemann med et besøk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.