RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fri eller forsvinn!

Sist oppdatert:
Kylie Minogue stiller harde krav til eksen Olivier Martinez.

(SIDE2): Er de sammen igjen? Ryktene om at Kylie Minogue og ekskjæresten Olivier Martinez har funnet tilbake til hverandre går i alle fall verden rundt i disse dager.

Ultimatum
Olivier var Kylies store støtte under kampen mot brystkreften, men det skal til slutt ha vært påkjenningene av sykdomen som gjorde at det ble slutt. Ifølge de siste ryktene om den australske popdronningen og den kjekke franskmannen skal de ha blitt sammen igjen, men Kylie skal ha stilt noen ganske strenge krav.

39-åringen skal ha sagt at hun ønsker å tilbringe sommeren i Italia med kjekkasen, men hun skal ha gitt ham ultimatumet: «Fri, ellers er det slutt», ifølge Daily Mail.

Hun skal også ha krevd at han ikke havner i situasjoner hvor paparazzi tar bilder av ham sammen med andre kvinner.

Skal jobbe mindre
I motytelse skal Kylie ha lovet å slutte å mase om at de to må få barn, noe han tidligere skal ha sagt var enda en av grunnene til at de to gikk fra hverandre i utgangspunktet.

Den alltid populære Kylie skal også ha lovet Olivier å slutte å arbeide så mye.

- Kylie mener Olivier er hennes store kjærlighet. Han fikk henne til å føle seg som en kvinne igjen etter at hun mistet håret. De har fortsatt en utrolig kontakt, sier en nær venn av Kylie til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere