RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Frode er førstevalget

Sist oppdatert:
KADETTANGEN (vif.no): Bærum-trener Tomi Markovski er glad for å ha den nysignerte Vålerenga-keeperen Frode Larsen på plass på Kadettangen. – Frode er førstevalget vårt. Her blir han satsa på, sier han til vif.no.

- Jeg kjenner Frode godt etter å ha trent han i tre år på Norges Toppidrettsgymnas. Jeg vet hva Frode står for, både som keeper og type. Han er veldig treningsvillig og har et enormt utviklingspotensial, forteller Bærum-treneren.

Sterk og hurtig
Markovski tok nylig over ansvaret for Bærum etter å ha kjempet om opprykk til Adeccoligaen med Asker forrige sesong. Han er utdannet D-trener og har tidligere trent Stabæks jr/rekruttlag, Askers damelag og Røas damelag med svært gode resultater. Nå bygges det et nytt Bærum-lag med Frode Larsen mellom stengene.

- Vi henter ikke inn spillere som Frode Larsen for å ha dem på benken. Frode er vårt førstevalg. Han har prestert bra i 2. divisjon både for Kjelsås og Vålerengas rekruttlag og jeg vet at han er i stand til å ta flere steg videre.

- Frode er hurtig og god på streken. Selv om han ikke er høy til å være keeper, er han veldig fysisk sterk. Han har scora høyt på alle tester gjennom tre år på NTG. Han er en fin type som har humor og drar med seg de andre gutta på laget.

Kan bli Tippeliga-keeper
Markovski tror den delte løsningen mellom Vålerenga og Bærum vil bli utviklende for Larsen.

- Han kan fortsatt bli bedre på flere områder, men på sikt kan han bli Tippeliga-keeper. Et steg på veien er Bærum. Her vet han at han får spille og at han blir satsa på, samtidig som han får god matching på Vålerengas a-lagstreninger.

Klikk her for å kjøpe sesongkort for 2008-sesongen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere