RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Frp-ere er ikke sexforbrytere

Foto: Varfjell, Fredrik (Scanpix)
Sist oppdatert:
Siv Jensen (Frp) går til frontalangrep på norsk presse.

Deler av media stempler Frps 30.000 medlemmer som potensielle sexforbrytere, mener Siv Jensen. Frp-lederen er også sterkt kritisk til TV 2s arbeidsmetoder i Hoksrud-saken, skriver Dagsavisen.

Les også: Bård Hoksrud (Frp) har kjøpt prostituert

- Naiviteten min falmer hver dag. Jeg registrerer at det er en kraftig forskjellsbehandling mellom Fremskrittspartiet og andre partier i denne typen saker, sier partilederen til avisen.

Jensen mener videre at andre politikere og partier skjermes i mer alvorlige saker enn Bård Hoksruds sexkjøp. Hun viser til saken der en ordfører er siktet for å ha hatt sex med en mindreårig, og tror at vedkommende ville blitt navngitt i pressen om han hadde hatt politisk tilknytning til Frp.

Les hele saken her: Ordfører siktet for sexovergrep

Partilederen reagerer også på enkelte kommentatorer som hun mener knytter Hoksrud-saken opp mot en påstått ukultur i partiet.

- Det er beskrivelse jeg finner støtende og tar sterkt avstand fra. (...) Dette dreier seg om at man ikke liker Frp. Men det er ikke slik at det er en ukultur i Frp. Vi har 30.000 medlemmer. Å stigmatisere dem som nærmest å være sexforbrytere finner jeg meg rett og slett ikke i (...), sier Jensen til Dagsavisen.

Hun påpeker imidlertid at partiet må tåle å ha et kritisk blikk mot seg i enhver sammenheng, og at forskjellsbehandlingen ikke er formildende for Hoksruds lovbrudd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere