RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fryktet vi skulle dø

Sist oppdatert:
- Det var som å bli angrepet av en flokk hyener. Vi fryktet vi skulle dø. Det sier de fire som natt til 17. mai ble angrepet av en gjeng ungdommer i Odda.

Det er ikke tvil om at volden var rasistisk motivert, sier en av de fire, Morten Eliassen, til Hardanger Folkeblad.

Eliassen er restaurantsjef på Tyssedal Hotel. Natt til 17. mai var han på besøk hos venner i Odda sentrum sammen med kjæresten Sunniva Worskinn Helsengren, som er hovmester på hotellet, kjøkkensjefen Lientur Hugo Gonzales Reijes og kokken Erick Alejandro Diaz Alegria. På vei hjem gikk en gjeng ungdommer amok.

Ifølge avisen ble sjåføren, kjøkkensjefen, halt ut av bilen og slått. Da de andre gikk ut av bilen, ble alle angrepet. Deretter starter bråket for alvor.

- En hel gjeng ungdommer kaster seg over oss som en flokk hyener som vil ha sin del av utbyttet. Ingen skjønte hvor desperat situasjonen var. Vi kunne blitt drept, sier Sunniva.

Kjøkkensjefen forteller at yngre ungdommer som sto og så på, kom bort og begynte å sparke dem etter at de hadde blitt kastet i bakken.

Ifølge Morten Eliassen har den samme ungdomsgjengen angrepet ungdommer, uten at disse tør anmelde forholdene av frykt for hva som vil skje.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere