*Nettavisen* Nyheter.

- Frynser er hot

Foto: (Privat)

Møt Camilla Jørgensen - den andre ukesvinneren i «H&M loves Music and Fashion».

10.06.11 13:52

(SIDE2): Hennes & Mauritz skal i samarbeid med sjefredaktør i mag, Celine I. Aagaard, artisten Maya Vik og bloggeren Annabel kåre sommerens «Music and Fashion ikon».

Hver uke fram til 1. juli i år vil kleskjeden og dommerne velge ut sin favoritt, som igjen blir med i den store finalen. Den andre ukesvinneren i «H&M loves Music and Fashion» er Nancy Camilla Jørgensen. Her gir hun deg «ti kjappe» - om festival, musikk og mote.

1. Hvilken låt er din sommerfavoritt?

I år er det mange gamle favoritter som går igjen. Ettersom jeg skal se «System of A down» på metaltown vil jeg si at «Chop Suey!» er min favorittsommerlåt i år! må også legge til «Paramore's» nye låt «Monster». Den er også en favoritt!

2. Hvem er årets favorittband?

Det må bli «System of a down» med «Paramore» rett i etterkant!

3. Hva er ditt kuleste festivalantrekk?

Det må bli det antrekket jeg sendte inn til konkurransen, shorts fra Top Shop petite og frynsetopp fra Top Shop petite, pluss de nydelige skoene fra nelly.com. På en festival egner det seg ikke med sånne type heler så jeg hadde nok byttet de ut med ett par boots!

4. Hva tar du ikke på deg på årets festivaler?

Høye hæler, de blir bare ødelagte. Gidder ikke ta med så masse klær! I fjor hadde jeg med meg altfor mye outfits til Hove festivalen, jeg endte opp med å bare bruke tre kanskje. Så det var veldig unødvendig.

5. Hvor henter du inspirasjon til fashion og musikk?

Jeg henter masse inspirasjon på internett, og følger en del blogger som poster masse fine/kule bilder. Henter også masse inspirasjon i meg selv og i mamma faktisk. Ser på bilder av hva hun gikk med på 70-tallet og hva som var mote på 90-tallet. Musikk det bare kommer av seg selv, jeg liker best å høre på rock og får masse inspirasjon til hva jeg skal ha på meg av flere talentfulle artister og stilikoner. Taylor Momsen er en av mine største stilikon, hun er bare helt rå. Musikken hennes er også en veldig stor inspirasjonskilde.

6. Hva er sommerens «må ha»?

For meg er sommerens må ha frynser og gamle band T-skjorter uten tvil! Jeg elsker det. Jeg føler bohemstilen tilter litt over i rocka indianer tema denne sommeren, i hvert fall for min del.

7. Hva er ditt beste stylingtips?

Ta på deg det du føler deg fin i! Frynser og deminshorts er kjempefint denne sommeren, fjær, nagler, wedges, platåsko, mammas gamle olajakke, pastell, sort, rødbrunt. Det er i hvert fall det jeg kommer til å ha på meg denne sommeren.

8. Hvilke solbriller må du ha i sommer?

Jeg elsker de runde-GAGA inspirerte solbrillene. Må få tak i noe sånt!

9. Hva er ditt beste festivalminne?

Da jeg sto helt foran på Hove 2010 og headbanget til «Hayley Williams» og «Paramore». Det er en konsert jeg aldri glemmer!

10. Hva har du i veska på festival?

Penger, mobil, sigg, lighter og leppestift. Mer trenger jeg ikke!

Her er forrige ukes vinner:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag