RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fuck off, Elton!

Sist oppdatert:
Lily Allen styrtet champagne og kranglet med Sir Elton John da hun presenterte GQ Men Of The Year Awards tirsdag. Mer om denne og andre skandaløse prisutdelinger her!

(BiipMag:) Lily Allen uttalte tidligere i år at hun er kjip på stoff. Enten er hun generelt kjip, eller så kan hun legge til champagne på sinna-listen.

Allen begynte å småkrangle med sin co-host Sir Elton John under tirsdagens GQ Men Of The Year Awards, og ordvekslingen gikk fram og tilbake foran et sjokkert publikum.

Drakk tett
Allen holdt et godt grep om champagneglasset og forsynte seg kongelig av de edle dråpene mens Elton sto lite imponert ved hennes side. Hun var også borte og hentet glasset sitt ved talerstolen midt under en takketale.

- Fuck off, Elton!
Kranglingen begynte da Allen fortalte publikum at de nå var kommet til et av kveldens høydepunkter.

Elton: - What, you are going to have another drink?, bemerket Elton tørt.

Allen: - Fuck off Elton, I'm 40 years younger than you, I have my whole life ahead of me, bjeffet Allen tilbake.

Elton: - I could still snort you under the table.

Allen så imponert ut, men svarte: - I don't know what you're talking about?

Alder ingen hindring
Da den 82 år gamle legenden Tony Bennett mottokk Inspirasjonsprisen, kommenterte Elton hans høye alder.
- I'll still fuck him, kom det fra gullstrupen.

Avslørte brorens forlovelse
- Where's the fucking diamond ring? lurte Lily på da brorens kjæreste, skuespiller Jaime Winston, entret podiet for å dele ut en pris. Winston dyttet Lily unna og ba henne holde kjeft. Winstons og Alfie Owen-Allens hemmelige forlovelse var plutselig ikke så hemmelig lenger.

Ikke all smerte kan lindres med Pinex - men vi gjetter at popstjernen allikevel prøvde.

Bra for buissness
Om tirsdagens programlederjobb vil friste nye tilbud kan diskuteres, men erfaring tilsier at all PR er god PR. Vi mimrer:

«Å nei, Nicole Smith»
Anna Nichole Smith er ikke blant oss lenger, men hennes opptreden under American Music Awards i 2004 lever videre i våre minner. Overstadig beruset på noe som man bare kan anta er lykkepiller introduserte hun Kanye West på sin egen, spesielle måte. Se video!

Neste år var hun allikevel booket til australske MTV Music Awards, hvor hun sjokkerte arrangører og frydet pressekorpset ved å blotte sine to enorme fordeler. På hver brystvorte hadde hun et MTV-klistremerke. Hun fulgte opp med å klå på seg selv og oppføre seg seksuelt mot medpresentører, og sjanglet videre inn i kvelden uten klistremerkene.

D'oh, D'oh, D'oh
En annen klassiker er Amy Winehouse sin takketale på MTV Europe Music Awards.

- Uhm... 'fanks, takket Amy grasiøst, mens hun rullet fingeren gjennom håret og kjempet som Bambi på glattisen for å holde bena under seg. Og det var den takketalen.

Amy skjenet avgårde til plassen sin, men var snart på scenen igjen, denne gangen for å fremføre en låt. Hvilken vites ikke, da teksten var en stor porsjon grøt og det var umulig å få med seg et eneste ord.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Au naturel
Programleder Snoop var kjapt ute med å presisere at han til forskjell fra andre kun holder seg til naturlig narkotika etter Amy forsvant fra scenen.

Still going strong
Over ett år senere booker Amy jobber som aldri før, og har blant annet blitt observert drita foran en mikrofon i Portugal denne sommeren. Denne jenta har nok ikke tid til rehab, nei.

Britney i manesjen igjen
Etter fjorårets katastrofeoppvisning på MTV Video Music Awards har Britney i år fått æren av å åpne hele kalaset.

Britney hadde tatt en overdose antidepressiva rett før hun gikk på scenen og var fullstendig ufokusert under sin opptreden på MTV VMA 2007. Hun klarte ikke engang mime i takt. I år skal hun isteden gjøre et stunt som er «morsomt og uventet».

(BANG Showbiz, YouTube, TOPP)

Siste nytt fra BiipMag: Gå til forsiden her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere