RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Fuck you, Apple!

Foto: Marius Røstad (Mobilen.no - CC)
Sist oppdatert:
Følelsene raser over for flere iPhone-eiere, som har fått mobilene sine lammet etter gårsdagens oppdatering.

[Mobilen.no]: Fra og med i går kunne du laste ned det nye operativsystemet iOS 4.0 til iPhone og iPad gratis. Blant forbedringene er multitasking, inndeling i kataloger, og bedre e-post-støtte.

Les også: Derfor skuffer iPhone 4

Dessverre har ikke oppdateringen fra gammelt til nytt operativsystem gått helt som det skulle for alle iPhone-brukere. Sjefsredaktør Andreas Leijon i Macworld.se fikk for eksempel sin iPhone ødelagt da han skulle oppdatere programvaren. Leijon gir iPhone-produsenten klar beskjed om hva han synes om akkurat det i statusfeltet sitt på Facebook: Fuck you, Apple!

Ifølge Mobil.se er han ikke alene om å slite med oppdateringen. Noen opplever problemer med MMS, andre har fått kontaktlisten sin slettet, men mer alvorlig er det for de som opplever at programvareinstalleringen stopper opp og "henger". Enkelte melder nemlig om at iPhonen da har blitt mer eller mindre ubrukelig.

Videre rapporteres det om feil med oppkobling til Googles tjenester og Exchange-server (e-post). Google tar imidlertid på seg skylden for akkurat disse problemene med deres tjenester og iOS 4.0 i sitt forum.

Mobil.se påpeker at noen av feilmeldingene sannsynligvis skyldes at brukeren har gjort noe feil. Samtidig er det et såpass stort antall iPhone-brukere som melder om feil, inklusive redaktør for Macworld, at helt feilfri kan oppdateringen tydeligvis ikke være.

Nordmenn opplever de samme feilene
Ingen av de fem iPhone-brukerne i Mobilen.nos redaksjon har støtt på problemer med iOS 4.0-oppdateringen, men et kjapt søk i forskjellige norske forum viser at det finnes flere norske iPhone-brukere som også opplever de samme problemene.

Hvis du ennå ikke har oppdatert din iPhone kan det være lurt å vente til de første barnesykdommene er løst i en eventuell versjon 4.01 av iOS.

Her kan du lese hva som er nytt i versjon 4.0.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere