RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Funnet i blodpøl på cella

Foto: Schrøder, Tor Erik (Scanpix)
Sist oppdatert:
Drapssiktet funnet bevisstløs på cella si i Kristiansand fengsel.

Fredag morgen ble den 30 år gamle iraneren, som er siktet for drapet på Tzehaynesh Beuene Araya (38), funnet bevisstløs.

- Jeg kan bekrefte at vi på morgenrunden i fengslet ved utdeling av frokost cirka klokk1 07.15 fant en innsatt liggende på gulvet tilsynelatende bevisstløs. Personalet oppdaget en blodpøl på gulvet, opplyser fengselsleder Frank M.T.Johansen ved Kristiansand fengsel til fvn.no.

Mannen ble lagt i stabilt side etter at personalet hadde stanser blødningen. Ambulanse ble tilkalt, og den innsatte ble brakt til sykehus.

30-åringens forsvarer, advokat Sveinung Søndervik Johnsen, opplyser at hans klient nå er utenfor livsfare.

Han bekrefter at klienten har skadet seg selv i fengslet, og hevder dette er et utslag av den fortvilelse han nå opplever etter at han ble kjent med at kvinnen var død.

Fredag ble det også kjent at politiet utvider siktelsen mot 30-åringen. Mannen var siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, men etter avhør torsdag ettermiddag ble siktelsen utvidet til å gjelder forsettlig drap, melder TV 2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere