RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gå helst ikke alene fra skolen

(TA/Bård Sperrud)
Tre jenter hadde en truende opplevelse på vei hjem fra skolen.

Foreldrene ved Heistad skole i Porsgrunn har fått beskjed om at barna deres helst ikke bør gå alene hjem fra skolen, skriver TA.no.

- Truende opplevelse

Assisterende rektor ved Heistad skole i Porsgrunn, Thomas Espeland, bekrefter at de har sendt ut ei melding til foreldrene ved skolen, hvor de råder elevene til å gå flere sammen når de skal gå hjem fra skolen.

- Vi har sendt ut en intern beskjed om det. Bakgrunnen skyldes at tre jenter hadde en truende opplevelse på vei hjem fra skolen i forrige uke. Så derfor så prøver vi å gjøre noen tiltak for å ivareta elevenes trygghetsfølelse, sier Espeland.

Informerte politiet

Han vil ikke si noe mer om den konkrete hendelsen enn at det var tre jenter i fjerdeklasse som opplevde en truende hendelse, i forbindelse med at de møtte på to menn på skoleveien. Jentene har forklart til skoleledelsen at de to mennene var i 30-40-årsalderen.

- Vi har orientert politiet om saken og de har loggført den, sier Espeland.

Les flere nyheter fra Telemarksavisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere