*Nettavisen* Nyheter.

- Ga svar på tiltale

TRONDHEIM (vif-fotball.no): Unggutta viste seg frem mot Strindheim.

23.09.08 08:10

- Dette var et steg i riktig retning for juniorspillerne våre. Vi utfordret dem litt før kampen og ga beskjed om at det var på tide at de også sto frem og viste hva som bor i dem. Vi har fått mye hjelp fra a-laget i de siste kampene, men i dag stilte vi et veldig ungt lag, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif-fotball.no.

- Unggutta ga svar på tiltale og viste at vi på gode dager holder 2. divisjonsnivå selv om vi stiller med få seniorspillere.

Klikk på bildet for å forstørre.

Trøkk i midtbaneleddet
Holter var spesielt fornøyd med midtbanen i 3-3-kampen mot Strindheim.

- Det er sjelden noen klarer å sette like mye trøkk på Strindheim her i Trondheim som vi gjorde i dag. Midtbanespillerne jobba knallhardt og la ned mange meter i løpet av kampen.

- Dessuten var Bardh Shala god på topp. Han var bevegelig, uforutsigbar og holdt Strindheim-spillerne unna. Han scoret to mål og gjorde definitivt jobben sin i dag.

To tidlige baklengsmål
Selv om Vålerenga startet kampen forholdvis godt, klarte ikke unggutta å hindre to tidlige baklengsmål og Strindheim ledet 2-0 etter halvspilt førsteomgang.

- Resultatmessig var det en tøff start, men vi heva oss ganske kjapt og etter en halvtimes spill reduserte Bardh Shala til 1-2 etter at keeperen måtte gi retur på en avslutning fra Nikolai Djupesland.

Samme Djupesland skapte balanse i regnskapet minuttet før pause da han lobbet inn 2-2 fra 30 meter.

- Etter pause tok vi kommandoen i kampen og styrte spillet. Vi hadde mange fine overganger og skape sjanser og det var fortjent at vi tok ledelsen da Bardh Shala snappet ballen fra Strindheim og dunket inn 3-2-målet fra spiss vinkel midtveis i omgangen. Hadde vi vært enda med nøyaktig, kunne vi fort økt 4-2 og definitiv avgjort kampen.

- De siste ti minuttene mistet vi imidlertid grepet om kampen. Strindheim utliknet med et skudd fra seksten meter åtte minutter før slutt og presset oss ganske kraftid de siste minuttene. Vi reddet på streken et par ganger og er sånn sett ganske fornøyd med å få med oss et poeng hjem. Poenget kan vise seg å bli viktig i kampen om å holde plassen i 2. divisjon.

Strindheim - Vålerenga 3-3 (2-2)

Mål: 1-0 Michael Stilson (16), 2-0 Eirik Breen (27), 2-1 Bardh Shala (30), 2-2 Nikolai Djupesland (45), 2-3 Bardh Shala (71), 3-3 Mads Skjærvold (81)

Vålerengas lag: Øyvind Bolthof - Amin Nouri, Jørgen Jalland, David Brocken, Kent Brekke Jensen - Christer Jensen, Nikolai Djupesland, Harmeet Singh, Adnan Haidar, Kristian Brix - Bardh Shala (Prince Mambouana fra 70)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.