- Gamere er onanister!

Den beryktede advokaten Jack Thompson med nok en nyansert uttalelse ...

12.01.06 19:42

(Spillmagasinet): Det finnes knapt en gamer i den vestlige verden som ikke har hørt om advokaten Jack Thompson. Han er berykted for sin kamp mot voldelige dataspill og en, skal vi si, fargerik språkbruk.

Les også: - Sims 2 paradis for pedofile.
Og: Trippeldrap klandres Grand Theft Auto.

Thompson har startet en lang rekke angrep på spillindustrien, og er kjent for å være rask på pletten dersom en Playstation 2 kan kobles til en forbrytelse.

- Gamere er onanister

Nå er han på krigsstien igjen, og langer ut et sleivspark til gamere av alle slag. Han sier blant annet at gamere burde legge fra seg spillkontrolleren og få seg et liv.

– Spill er en onani-liknende aktivitet, og det ville vært bedre om folk la fra seg spillkontrolleren og gikk ut en tur, sier Thompson i et intervju med nettsiden Netjak.com.

- Sims 2 paradis for pedofile

Disse påstandene er langt fra enestående i forbindelse med Thompson, som er notorisk kjent for å være en provokatør, fare med løgn i sine påstander og ikke minst kommer med svært umodne svar til personer som forsøker å få til en konstruktiv diskusjon.

Thompson er spesielt ute etter voldsspill som «Grand Theft Auto» og klandrer spillet blant annet for trippeldrap og en planlagt massakre.

Han har imildertid også godt ut mot uskyldige spill som «The Sims 2», og hevdet at spillet er et paradis for pedofile.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.