RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ganske fornøyd med prestasjonen

Sist oppdatert:
Martin Andresen var ikke veldig skuffet etter 0-2 mot Lokomotiv Moskva.

Se intervju med Andresen her

Vålerenga tapte 0-2 mot Lokomotiv Moskva i Belek torsdag ettermiddag. Til tross for tapet så ikke Martin Andresen helt svart på situasjonen.

- Vi er egentlig ganske fornøyde med prestasjonen. Det var veldig stor framgang på det vi har gjort før. Vi spiller også med en nykomponert backfirer pluss at vi etter hvert må begynne å gjøre en del bytter, sier Andresen til VIF TV etter kampen.

Amper stemning

Spesielt i første omgang var det tidvis amper stemning utpå banen på Cornelia Sports Center, etter flere merkelige dommeravgjørelser.

- Først og fremst er det fin trening før vi skal spille e-cup til sommeren slik at vi ser hvor smågrisete disse lagene spiller, sier han.

- Og når vi har sånne moldovske og russiske dommere som i dag, som er kamerater med motstanderen blir det selvfølgelig enda mer ampert og da får man selvfølgelig ingen ting gratis.

Den situasjonen som var mest diskutert etter kampen var da Luton Shelton ble meid ned i Lokomotivs straffefelt i første omgang.

- Det er en soleklar straffe. Det smalt helt hjem, men det er sånn det er. Det er bra det ikke ble spilt om poeng i dag og at ikke Luton ble skadet.

Se intervju med Andresen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere