RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Garantert å få kviser

(Motown/Universal)
Sangfuglen Shontelles tips for et strålende utseende.

(SIDE2): Hun er 25 år gammel, har om dagen suksess med den norske låta «Impossible», henger med landskvinnen Rihanna - og er kjent for sine lange ben og eksotiske skjønnhet.

LES: - Selvsagt ligner vi

Men å se ut som en million dollar, er ikke noe som kommer av seg selv, heller ikke for karibiske Shontelle.

- Det viktigste er å begynne med huden. Stråler huden din, er du perfekt, smiler 25-åringen, som forteller Side2 at hun ikke klarer seg uten fuktighetskremer.

- Jeg lar aldri huden tørke ut. Og det betyr at jeg alltid fjerner sminken, hver kveld. Jeg sover aldri med sminken på, det er garantert måte å få kviser på, sier hun og løfter en pekefinger advarende.

Natulig
Når hun sminker seg selv til hverdags, er hun opptatt av at det skal se naturlig ut.

- Jeg bruker sminke i rosa og bronse, farger som matcher hudfargen min. Alle som ønsker en naturlig look, bør velge farger som komplementerer egen hud, fortsetter sangfuglen, som nylig gjestet Bergen og Oslo i forbindelse med sin skandinaviske promoturné.

LES OGSÅ:
Smink deg slankere
Dette er vårens sminketrender
Gi ansiktet glød
Hvilken foundation skal du velge?

Shontelle har nærmest en forkjærlighet for nordmenn - både når det gjelder låtvalg og musikkvideoer. Og da hun var her i landet, var hun blant annet innom David Eriksens studio. Han er også manager for Tone Damli Aaberge, som tok turen for å hilse på:

- Veldig søt og hyggelig jente, blogget Tone etterpå og la ut bilde av de to.

I motsetning til Tone derimot, som flere ganger har postet bilder av frisyrer hun er fornøyd med, bryr ikke Shontelle seg veldig om å ordne håret veldig mye.

- Jeg bryr meg lite om håret mitt. Ser du meg med en frisyre, så er det noen andre som har ordnet det for meg. Jeg er mer enn fornøyd med å stå opp om morgenen og glatte det ned med litt vann, flirer hun.

Alle hjelperne
Og det er ikke helt usannsynlig at noen andre har fikset henne opp - dama elsker nemlig mote, og er gjerne å se på den røde løperen i både glitter og stas.

- Det er litt annerledes dersom jeg skal på en stor fest, som da jeg var på Grammy-utdelingen. Det kan se ut som om man lever prinsessestilen, men det er hardt arbeid, sier Shontelle, og forteller at en slik dag gjerne starter ved 5-tiden om morgenen.

- Hvis ikke rekker jeg ikke frokost, og da blir det gjerne ikke noe mat den dagen.

Klokken 7-8 kommer deretter sminke og hår-mannskapet, som de neste fire timene forvandler en trøtt artist til en diva.

- Det er ikke alltid så glamørst som det kan se ut som. Men når jeg ser meg i speilet etterpå, så er det wow, det er så verdt det, gliser Shontelle.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

(Låta «Impossible» er skrevet av Oslo-jenta Ina Wroldsen)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere