RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gi meg en tenåring

Sist oppdatert:
I «Frustrerte Fruer» dyrker Eva Longoria (30) sin purunge gartner. På ønskelisten i det private: En 19-åring - og en kvinne.

(SIDE2): TV-serien har gitt den latinske skjønnheten stjernestatus, og sjansen til å markere seg som en uavhengig kvinne.

Hennes åpenhjertige uttalelser slår ifølge Ekstra Bladet an hos mange unge amerikanske kvinner, som tar budskapet om gjør det selv-sex til seg.

Vibrator i gave
- Jeg følte ingen nytelse ved sex før jeg lærte å mastubere, sier Eva i et intervju med Rolling Stone.

- Det irriterer meg at jeg ikke oppdaget det før. Jeg har faktisk to vibratorer, en Rabbit og en som heter Pocket Rocket, sier hun stolt.

- Jeg har gitt alle mine venninner en Rabbit. Den beste gave man kan gi er en orgasme, og hvis jeg ikke kan gi dem det, kan jeg i hvert fall forære dem et redskap til det.

For sjenerte
I «Frustrerte fruer» går ikke Eva Longoria alias Gabrielle Solis av veien for en affære. Mens ektemannen jobber for å sikre sin vakre kone et liv i luksus, boltrer hun seg i sengen med parets unge gartner.

- Det overrasker meg at så mange kvinner aldri har fått orgasme. I min kultur - jeg er katolikk - lider mange av skyldfølelse på grunn av sin sexlyst. Jeg tror kvinner er for sjenerte til å fortelle hva de virkelig ønsker, og at de er redd for å ta imot nytelse fra en annen eller fra seg selv.

19-åringer og kaktuser
Privat er Longoria like frigjort.

- Jeg ville ikke hatt noe imot å gå til sengs med en tenåring. Menn er på topp seksuelt i 19-årsalderen, og jeg er sikker på at 19-åringen vil takke ja. De fleste 19 år gamle gutter er klar for hva som helst når det handler om sex - det være seg en støvsuger, naboens kjæledyr eller en kaktus, sier hun.

- Jeg skulle også ønske at jeg hadde prøvd hvordan det er å være sammen med en kvinne. En naken kvinne er langt vakrere enn en naken mann. Men hvem vet - kanskje jeg har den opplevelsen til gode?

Når sant skal sies, har Eva Longoria allerede prøvd litt. I «Carlita's Secret» (2004) - der hun var medprodusent - spilte Eva noen heftige scener mot Maria Bravo, og to ganger i filmen kysset de to hverandre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere