*Nettavisen* Nyheter.

- Gi røde roser til jentene

22 år gamle Cathrine har meldt seg på i Modelljakten, men jobber til vanlig med blomster. Hun har gode tips til deg som er mann og skal være romantisk.

08.10.03 11:23

Cathrine Høyland bor i Bergen, men er opprinnelig fra en annen vestlandsby.. eller?

- Jeg er fra Stavanger, men har bodd 10 år i Bodø. Kanskje du kan si jeg er derfra. Uansett, jeg er ganske rotløs. Jeg bodde et par år i Bergen som liten, og kjente en del folk jeg holdt kontakten med her. Bodø er et veldig lite sted, så når flyttefoten ble ivrig tok jeg turen ned hit.

Hvorfor modelljakten?

- Har alltid syntes det var kjekt å bli fotografert og har en liten skuespiller i magen. Har drevet med teater i mange år og synes det er gøy å sette meg inn i andres roller, noe som også kan gjøres på bilder.

Til daglig jobber Cathrine i en blomsterbutikk, og vi spurte selvfølgelig om hun har noen tips til den perfekte buketten fra en gutt til en jente:

- Tror det må bli litt klisje. 10 røde roser er et godt valg. Skal dere på piknik, så er greia å plukke markblomster selv.

Hva skal til for å sjarmere deg i senk?

- Det må bli at noen overrasket meg på en måte som jeg oppdager at noen har brukt tid på å finne ut om alle tingene jeg liker og setter pris på for å glede meg. Det er sjarmerende.

Og skal du sjarmere Cathrine, bør du ta henne med til Bermuda for å bade med delfiner... men det kan nok hende kjæresten hennes gjør det først.

Her finner du Modelljakten

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.