RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gibsons kjæreste er gravid

Foto: MARIO ANZUONI (REUTERS)
Sist oppdatert:
Ryktene vil ingen ende ta. Nå skal Mel Gibson bli far for åttende gang.

(SIDE2:) Det er sladresiden TMZ.com som melder at de nå med sikkerhet kan avsløre at Mel Gibsons nye kjæreste, Oksana Grigorieva, er gravid med parets barn.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Nettsiden hevder også at superstjernen allerede har fortalt nyheten til sin fraseparerte kone Robyn Moore, og deres syv barn. Oksana skal være gravid i andre trimester.

Gift i 28 år
Robyn søkte om skilsmisse fra Gibson den 13. april etter 28 års ekteskap. Paret skal ha vært separert en god stund.

I løpet av ekteskapet har Robyn måtte tåle ektemannens lange kamp mot alkoholen, samt en rimelig utagerende livsstil på 80-tallet. Siden paret ikke har særeie, kan det være hun nå får betaling for strevet, nemlig halvparten av Gibsons enorme formue.

Hyret stjerneadvokat
Robyns stjerneadvokat, Laura Wasser, representerte blant annet Britney Spears, Angelina Jolie og Keifer Sutherland da disse skilte seg.

Mel Gibson er god for over 900 millioner dollar (ca. seks milliarder kroner), mye takket være storsuksessen «The Passion of the Christ» fra 2004. Han investerte selv 25 millioner dollar i filmen, som han endte med å tjene 185 millioner på - 1,2 milliarder norske kroner.

Kontroversiell
Selv om filmen er den bestselgende filmen noensinne (4 milliarder kroner på verdensbasis), var den også kontroversiell. Jøder kritiserte Gibson for å være antisemittisk og mente at filmen satte jøder i et dårlig lys. Det hjalp ikke at Gibson ble arrestert for fyllekjøring i 2006 og ga seg i kast med antijødisk kjefting på politiet som arresterte ham. De siste årene har stjernen holdt en lav profil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere