*Nettavisen* Nyheter.

- Gir ikke opp

Foto: Faksimile Se og Hør

- Skuffet! Jeg ble så irritert at jeg klippet ned hekken!

27.04.07 14:56

(iBergen.no) Anne Grethe Fagereng vil be om at gjenopptakelseskommisjonen går gjennom hennes dom.

Agder politidistrikt har gitt opp å løse torpedoen Stian Njøtens kriminelle tilståelse i Se og Hør. Her fortalte han at det var han som sto bak innbrudd og brann i Anne Grethe og Ragnar Fagerengs hjem midt på 1990-tallet.

Årsaken til at poltiet gir opp saken er at Stian Njøten aldri har møtt opp til avtalte politiavhør.

- Jeg forstår at politiet har gitt opp. Men etter at jeg møtte Stian Njøten og hørte med hans egne ord hvordan han har oppført seg mot oss, hans detaljrikdom omkring innbruddene i vårt hjem, så trodde jeg på ham. Jeg trodde han hadde behov for å lette sin samvittighet, sier Anne Grethe Fagereng til iBergen.no.

Raserte hekken
Da hun i morges fikk vite at politiet legger vekk saken mot henne, sto hun i hagen og klippet hekken.

- Jeg ble så skuffet og sint at jeg i ren frustrasjon klippet ned hele hekken i hagen, så nå blir nok min mann sint når han kommer hjem fra arbeid.

Angrepene mot Anne Grethe og Ragnar Fagereng skjedde på en tid da Ragnar Fagereng var rådmann i Bergen kommune, noe som igjen førte til en massiv medieomtale.

Ragnar Fagereng ble først dømt, men deretter frikjent i straffesaken som ble reist mot ham, mens Anne Grethe ble idømt 120 dagers fengsel.

- Jeg har snakket med min advokat, Helge Wesenberg, han sier til meg at politiets henleggelse ikke gjør noe for sakens videre fremdrift. Vi har nok stoff til å begjære saken min gjenopptatt. Jeg gir ikke opp. Kampviljen er på topp, dette skal jeg til bunns i, sier Anne Grethe.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.