RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Gjengvoldtatt etter Face-rape

Sist oppdatert:
Jente (14) skal ha blitt gjengvoldtatt etter at en klassekamerat tuklet med Facebook-profilen hennes.

Klassekameraten skal uten jentas samtykke ha gått inn på hennes Facebook-profil, såkalt Face-rape, og skrevet at hun er «tilgjengelig for alle», skriver Daily Mail.

I tillegg skal klassekameraten ha postet telefonnummeret til jenta, noe som skal ha ført til at hun fikk mange trakasserende telefoner.

Påtalemyndigheten sier jenta ble voldtatt gjentatte ganger på en utendørskino i byen Molfetta sørøst i Italia av en gjeng på ti unge menn «som antok at hun var lett på tråden». Hun skal ha blitt voldtatt av fire av mennene, mens de resterende sto og så på.

Jenta hadde latt Facebook-profilen sin stå åpen.

- Det kunne ha vært et tilfeldig angrep, men for noen måneder siden var det noen som lagde en falsk profil av henne hvor det sto at hun var «veldig tilgjengelig». Unge mennesker skjønner ikke de farlige konsekvensene av å misbruke visse verktøyer som sosiale medier, sier aktor Francesco Giannella, som kaller hendelsen for et tragisk angrep.

Fire menn i alderen 20 til 25 år er pågrepet i saken. Politiet etterforsker også en femte person som er under 18 år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere